Periodic ajunge prin mass media câte un scandal cu tentă sexuală în care sunt implicate minore. Şi lumea începe să vorbească urât despre protagonişti, fără să realizeze ce dramă interioară i-a determinat să ajungă la aşa ceva. Până să ajungem să-i învinuim, nu ar trebui să încercăm să-i înţelegem şi pe ei? Ce-i macină, ce greutăţi au pe suflet? Păi ce, nu ie şi ei oameni?

Uite, zilele astea s-a făcut mare gălăgie pentru că vestitul DJ Manzotti s-ar fi jucat „de-a doctorul” cu vreo câteva minore. Ok, prima tâmpenie ar fi asta cu „vestitul”. Însusi faptul că este etichetat astfel arată că gagiu-i un semi-anonim despre care nu a auzit aproape nimeni. Aţi văzut voi pe undeva scris „vestitul” Crisitiano Ronaldo? Exact. Aşa ziceam şi eu. Mă rog, nu celebritatea ăstuia era subiectul discuţiei.

Frate, hai să nu fim ipocriţi, tuturor ne place „nara de căprioară necoaptă”. Da, ştiu, femeia e femeie abia după treizeci de ani şi alte chestii de genul ăsta. Ok, ok. Ei bine, se pare că mai sunt şi bărbaţi care nu rezonează cu asta şi poftesc la „carne fragedă”. Problema este că de la un moment dat nu prea mai au acces la ea. Cât ai fi tu de „vestitul Gino Manzotti”, e greu să mai ieşî cu eleve de şaişpe ani şi să încerci să le faci cunosţintă cu carasul tău cu un singur ochi. Îţi papă alea banii pe la terase sau cluburi şi când e să le arăţi mielul cu o nară, te lasă cu ochii în soare. Că doar n-or să se culce cu „tataie”.

Şi după ce ţi-ai luat-o aşa o dată, de două sau de nouă ori, ce-ţi mai rămâne de făcut, dacă vrei tu musai să „loveşti” nişte candidate la „miss boboc”? Dai comandă la peştii locali şi scoţi banu’ din buzunar. Atât de simplu.

Ei bine, abia pentru asta merită pus sub acuzare. Jur că dacă le combina pe puştoiacele alea pe „vrăjeală”, ar fi meritat felicitat. Îşi asuma penibilul, îşi asuma că râde lumea de el, pe scurt ar fi văzut şi el cum e să fii în pielea lui Boureanu. Sau credeţi că e uşor să auzi de la partenera ta, jumătatea alături de care te pregătesti să înfrunţi vicisitudinile vieţii: „iubi, azi nu ies în club că mă ascultă mâine la geogra”? Sau când te duci s-o iei de acasă şi-ţi spune mă-sa că la maxim zece trebuie s-o aduci înapoi. Aveţi impresia că e simplu s-o vezi plângând pentru că a luat patru în teză la română?

De-aia zic că Manzotti ăsta e un căcănar. A dat banu’ şi a sărit peste toate astea ca să se bucure doar de nara de căprioară. Şi nu mi se pare corect. Prin urmare, să-l ardă nene. Poate nimereşte în celulă cu vreun martalog, tată de fată. Să vezi ce se mai transformă el din DJ în „gurist”.

P.S. Nu că vreau să fiu eu lupul moralist, dar am covingerea că dacă ai ajuns să plăteşti pentru pixdă, mi se pare că ţi-ai cam atins limita de jos. Numa’ zic.

mihai_vasilescu_eleva_sexy2
Elevă silitoare, la tablă

sursa foto