mihai_vasilescu_erectia5

Adriano, nu că vreau să incit la violenţă conjugală, dar eu dacă aş fi în locul lui Dan al tău, ţi-aş rupe dinţii. Cu cleştele, unul câte unul. Şi abia după ce-aş termina cu dantura te-aş pocni. La ficat, să nu rămână urme. Nu de alta, dar îmi imaginez că între două erecţii nereuşite ar putea să-i vină ideea să te întrebe ceva de genul: „tâmpito, de ce pula mea te-ai apucat să spui în stânga și-n dreapta că nu mi se mai scoală?”.

Asta pentru început. După care, la o analiză mai profundă pe text, te-aș lua la omor pe motiv de „acum să-mi zici cine căcat e ăsta lu’ care-i scrii tu chestii despre noi pă mail”. Și iar trozneală peste fălci.

Dar, pentru că nu sunt în locul lui Dan al tău, măcar te sfătuiesc să citești cu atenţie prospectul de la produsul ăla. Mai mult ca sigur că nu este vreun adjuvant pentru erecţie, cum eronat crezi tu, ci un halucinogen puternic. De-aia zâmbeşte impotentul fericit, fă. Are impresia că nu te mai fute pe tine, ci are în pat o femeie normală care nu discută cu alţii despre pula lui flască. Numa’ zic.

În rest, totul bine?