Se pare că multi dintre voi aţi uitat, pe 1 Aprilie este „Ziua Mondială a Păcălelilor”, da?

Am făcut multe farse în viaţa asta, dar cea de azi este cu siguranţă cea mai tare. Mai ales pentru că sunt convins că este prima şi ultima de acest fel, la mine pe blog. Nu de alta, dar cine o să mai pice în plasă la anu’? Cu siguranţă, nimeni. 😀

Îmi cer iertare tuturor celor care au uitat că azi pot fi păcăliţi si s-au îngrijorat sincer pentru mine. Vă asigur că n-am păţit absolut nimic şi nici n-o să păţesc. Aţi văzut voi drac mort (mă rog, bătut)? Acum aveţi liber să mă înjuraţi cinci minute, puteţi să daţi drumul la băăăă, eşti nebun, nu se fac din astea!

Dar, în apărarea mea şi a farsei, o să vă spun că v-am lăsat un indiciu, mai mult decât evident, că este o păcăleală: „P.S.-ul” articolului. Adică acesta: cei de la Poliţie mi-au recomandat să nu mai scriu. Sau dacă o fac, până se termină ancheta, să folosesc neapărat un acronim în titlu.

Iar titlul era acesta: Fără Apărare, Repede Sunt Ameninţat.

E limpede acum?

Pe lăngă indiciul evident, să-mi spuneţi şi mie când o să întâlniţi primul poliţist care ştie ce înseamnă „acronim”. 😉

Vreau să le mulţumesc complicilor mei, care s-au prins (unii mai târziu) şi au intrat în joc: upprann alias „roşu arterial”, krantzro alias „Camelia”, Ashu şi Ana R. (Ana nu s-a prins, era toată în lacrimi, a trebuit să-i spun eu că este farsă, că mai avea un pic şi venea în România). Şi mai sunt vreo doi care au trolat cu succes, dar nu le zic numele. Se ştiu ei/ele. A mai fost foarte distractiv faptul că n-au ştiut unii de ceilalţi. Ana R. mai avea un pic şi-o bătea pe „Camelia”. :))))

Aţi fost foarte mulţi şi cei care v-aţi dat seama din prima, dar v-aţi grăbit să comentaţi hă, hă, e farsă de 1 Aprilie. Vouă v-am pus comentariile la păstrare şi o să le dau drumul acum, odată cu acest articol. Să mă iertaţi, dar nu voiam să stric frumuseţe de păcăleală. 🙂

Bun aşa, mergem înainte.

mihai_vasilescu_aprilie_farsesursa foto

P.S. Renata şi Elena, uite că nu eram eu „Camelia”. 😉