Urmăresc câţiva oameni care au blog pe platforma gratuită „wordpress.com”. Fraţilor, m-am hotărât să vă fac un pustiu de bine. Sunt în toane bune azi şi de-aia. 🙂

Despre ce este vorba? Vouă nu vi se încrucişează ochii în cap atunci când vă vedeţi adresa blogului în browser? Serios, uitaţi şi voi cum arată:

numeprenume.wordpress.com sau denumireblog.wordpress.com

Vouă vă place?

Nu ştiu cum să vă explic, dar eu nu citesc bloguri ale căror adrese arată aşa. Pe cei pe care-i urmăresc îi ştiu de mult, în rest nici nu mă obosesc să dau click. Poate doar aşa, să văd un share de la cineva în care am încredere. Alfel…

Problema este că mai sunt mulţi ca mine, foarte mulţi. De ce vreţi voi să-i pierdeţi de cititori, când aveţi la îndemână o solutie foarte simplă şi uşoară să faceţi să dispară „wordpress” de acolo şi să rămână simplu şi frumos: numeprenume.com sau denumireblog.com?

Acum o să mă întrebaţi cum se poate face asta. Păi nu aveţi decât să plătiţi ăia 18$ pe an pe care-i cer cei de la WordPress pentru şmecheria asta. 18 dolari pe an!!! Adică fix pix. Sunt până într-o sută de lei. Pe an, repet! E imposibil să nu fi observat că se poate. Şi chiar să nu fi văzut, vă întreabă ei măcar o dată la câteva zile dacă nu cumva vreţi asta, că doar au nevoie de „caşcaval”.

Este o soluţie de compromis decentă, până veţi trece pe domeniul propriu.

Am făcut asta din a doua săptămână, pentru că nu mai suportam să văd mihaivasilescublog.wordpress.com. Aşa că voi nu mi-aţi cunoscut blogul decât sub forma mihaivasilescublog.com. Parcă arată altfel, nu? Dă aşa de bine, încât mulţi nici n-au observat când am făcut trecerea pe „.ro”.

Eu v-am zis, voi faceţi cum vreţi.

mihai_vasilescu_wordpress

Foto by Flickr