1,668 cititori

Băş-tiri cu leşin

Am pescuit-o de pe feisbuc. Nici nu mai ştiu de pe unde. Cred că de la Arhi.

Oameni buni, pârţuri la tv mai văzusem eu (inclusiv la Dom’ Profesor Dan Voiculescu), dar ăsta mi-a atras atenţia cu doua chestii.

Prima. Frate, să leşini de la propria-ţi băşină e o chestie. Nici nu vreau să mă gândesc ce naiba haleşte fata aia şi cam ce “aromă” de Zyklon B a emanat în studio.

Şi a doua. Vă rog uitaţi-vă la cealaltă speaker-iţă. Este imperturbabilă. Nu i se clinteşte un muşchi pe faţă, un fir de păr nu-i tresare, în timp ce colega ei leşină şi face praf decorul din studio. Băiatul ăla se mai agită, se ridică în picioare, îngaimă ceva, măcar se vede că e “acolo” în eveniment. Asta, nimic, frate. Parcă-i citesc gândurile: auzi, mă laşi, băşinoase din-astea ca tine am halit pe pâine.

Fuckin’ shit, ale dracului creaturi sunt femeile.

 

7 de păreri la “Băş-tiri cu leşin

 1. SHIT HAPPENS !

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Simpatica faza. Mereu ma intreb ce iau aia inainte sa intre in direct, sa se abtina cateva ore, daca e transmisia mai lunga. Cica e un frantuz care vinde niste…ceva sa tragi parturi cu arome de trandafiri, ciocolata etc. Rezolvi treaba cu mirosul,dar ce faci cu petarda, cu pocnetul?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. A fost cu bataie lunga,s-a dus dracu’si decoru’.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. E fake. Sunetul de bășină a fost adăugat ulterior.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Emil Bobu, mi-a zis un prieten si pe facebook acelasi lucru. Nu stiu ce sa zic. Poate e asa. Dar pentru mine tot amuzant e.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.