2,092 cititori

Descoperire epocală a oamenilor de ştiinţă pe teritoriul României

Senzaţie in lumea oameniilor de ştiinţă. În studiourile Antena 3 (Bucuresti, România) a fost descoperită o formă de viaţă primitivă. Ea răspunde la numele de Mircea Badea şi s-a constatat că are asemănari flagrante cu specia umană. Descoperirea este cu atât mai semnificativă cu cât s-ar părea că este vorba chiar de vestita „verigă lipsă”, care face trecerea de la maimuţă la homo sapiens. Primele teste efectuate de cercetători au relevat o serie de date, care i-ar fi făcut să ajungă la aceasta concluzie.

Astfel, se pare că fiinţa recent descoperită răspunde la diverşi stimuli. Cel finaciar fiind cel care are o rată de succes deosebită.

Tot testele au evidenţiat cele doua însuşiri de baza, cu ajutorul cărora a supravieţuit până in prezent: gura mare şi pupatul in fund.

Deşi la o primă evaluare cei care au făcut descoperirea au crezut că se auto-divide, precum euglena verde, ameoba sau parameciul, se pare că nu. El este capabil să aducă pe lume pui vii.

Are o capacitate de adaptare la mediu uluitoare. S-a constatat că el şi-a dezvoltat habitatul natural în prejma unei alte specii, mult mai puternică si capabilă să-i asigure protecţia: varanul. Totuşi, cercetătorii sunt sceptici cu privire la capacitatea de supravieţuire a noii forme de viaţă, după dispariţia prematură a varanilor. Se crede că el va reuşi o perioadă să se menţină INTACT, din ce a reuşit să acumuleze. Dar după terminarea resurselor, va fi respins de celelate forme de viaţă care-l înconjoară. Şi se va arunca într-o luptă, pe viaţă şi pe moarte, cu o specie înrudita: pastorul reformat cu fruntea mare şi buze groase.

Arată capacitaţi fizice deosebite, studiile surprinzându-l în nenumarate cazuri alergând (aparent fara nicio destinatie), sau în timp ce efectua spagatul pe două scaune. Cel mai des a fost observat lovind (fară niciun scop precis) în nişte saci de box. Cu toate acestea capacitatea lui de auto-aparare este considerată scăzută. Deoarece, pe durata ţinerii sub observaţie, a fost filmat pe când era pur şi simplu emasculat de către o specie rivală: motociclistus karatistus.

Vă voi ţine la curent cu descoperirea epocală şi voi reveni cu noi date, pe masură ce studiile vor aduce la lumină alte aspecte ale comportamentului cvasi-humanoid al acestei specii.

mihai_vasilescu_mircea_badea

 

sursa foto

30 de păreri la “Descoperire epocală a oamenilor de ştiinţă pe teritoriul României

 1. Dom’ Mihai, sincer nu-mi place ca abordezi teme din astea de EVZ sa B1. Citesc cu placere si voi continua, postarile tale dar, consider ca abordarea unui asemenea subiect nu cadreaza. Ii faci mult bine lui Mirciulica vorbind de el. Eu unul nu l-as baga in seama si cred ca se va stinge singur!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sper ca este o specie pe cale de disparitie !

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Fie Doar si pt.
  Curajul de a scoate la lumina romanului ticalosiile celui mai mare derbedeu Din istoria Ro -TB Impreuna cu clica Udrea, Cocos, Pinalty, Bica, si multe altii, Dar pe de ingrijire DACA i-as insira s-ar bloca facebook Shelalaitul LOR VA mai dura mult de aici incolo, circa de.haita de javre ordinare isi pierdu ticalosul provaduia de Ingrijire -ul, ANTENA 3 MERITA RESPECT Dar ce! sa le Ceri unor anomalii genetice mai mult Decat o Considerații D-zeu ca merita !? ticalosia Altora, cam cata scoala SI DECENII le mai TREBUIE ACESTOR neuroni deraiati circa cel mai simplu CA stie roman Ingrijire Hotul ne Hoții strigat, o Fost cel mai periculos, si o facut cel mai mare rau ADN-lui acestei natii, spirit Disperarea LOR CONSTA de FAPT circa ne Nobil temniță Nu Poate Fi ingenunchiat macar versiune Nici; Disperarea LOR CONSTA în CA faptul o cauza Nobila Sunt continuator al ONU intotdeauna, Ca de acest de data de Mircea Badea e Acela, e Doar o intamplare; ce nu stiu acesti analfabeti ai moralitatii dumnezeirea Este circa Nu -i ce cunoaste Acela diferentiere in gura, Ca nu-i Duce faptul O oo oo o o demonstreaza ILUZIA LOR circa dacaTraienica Prostulica, Nu reusi, ar Reclamatia ao Față niste Ciuri-burii circa EI! THANY TU mirciulica!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

  • @TAU TEODOR, prietene, imi este imposibil sa urmaresc ca ai scris. Serios. Tu reusesti sa citesti?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, am citit comentariu lui TAU TEODOR cu accentul si francofogreața lu’ Banciu… It fuckin’ makes sense =))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @upprann, aaaaaaa. Da ma. Chiar ca.
   @TAU TEODOR, Radule, tu esti ma?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • A punctat cu majuscule cuvintele cheie =))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @TAU TEODOR, un singur cuvant pentru tine: tetanus. Fugi sa ti-l administreze pana nu faci bale 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Aha….ce v’ar fi placut si voua sa fitzi macar pe jumatea lui Badea…..macar jumatea partzii de la brâu in jos..:D:D

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. E tradus cu un aparat din ala NASA care transpune in engleza alte forme de limbaj extraterestre. Si apoi din engleza in romana cu Google translate. ce-i asa greu?. :))
  Namaste, Thau T30D0R!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Reptilian? Varanian?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Asa jigneste fara sa te uiti la inima mea franta,cum sa fiu eu?! Adevarat ca nu stiu sa scriu dar chiar in acest hal….am incercat cu accent francez,spaniol,englez,irlandez,dar tot nu reusesc sa descifrez ce si cum…nu ma duce capu….adevaru e,cum zicea si @radian,ca eu cand eram mic voiam sa ma fac Mircea Badea…..

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @radu, da’ ce mă, tu esti singurul “Radu”? Eu pe Banciu il intrebam daca nu cumva e el. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @radu, pentru ca esti mort dupa Brumă, de-aia. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sa ma duc…..ca nu m-Am gandit,adevaru e ca ma cred prea important,la mine in familie e un singur Radu de asta nu sunt obisnuit sa ma gandesc ca ar fi altu,cat despre Bruma…o am cand vreau eu,toamna tarziu,iarna devreme….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @radu, :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Am mai citit odata comentariul lui Tau Theodor,nu vreau sa va jignesc pe toti cei care ati comentat aici,mai ales acum ca e sfarsit de an si tre sa fim mai buni dar daca nu o spun o sa ma arda corzile vocale tot anul urmator,nu stiti sa cititi sau sa vedeti comentariul prin ochii artistului,ce pacat….dupa cum se poate observa,ca si in cazul lui Eminescu,luna ptr el este astrul important,de unde deduc ca a scris in somn….

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Eu cred ca baiatu’asta,mircea si badea,prinde tot timpul bruma pe el,d’aia e in reluare.Mintea lui inghetata debiteaza aceleasi lucruri,schimband pe ici pe colo cateva cuvinte.Degeaba scapa de sub bruma,dand cu nasu’n cur,doar se abureste putin si nu-l ajuta cu nimic.El se crede baiat dastept,mai ales cand ii atarna coaiele la spagatul pe 2 scaune.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.