Înainte de toate, am și eu o rugăminte la voi: duminică mergem să votăm, da? Hai, că se poate!

Uite, ca să n-o dăm în chestia aia cu „ţara arde şi baba se piaptănă”, mă gândeam s-o las mai moale cu hlizeala azi şi mâine, până se termina cu votul pentru noul Preşedinte. Plus că, în ajunului unui eveniment aşa de important, orice ai scrie nu e bine.

Dacă fac vreun articol despre Iohannis, Ponta sau votare, începe o juma’ din cititori sa murmure iaaaaaar, da’ mai lasă-ne frate ca ne-am săturat de politică, șoarecele pesedist si Klaus. Dacă mă apuc să scriu despre orice altceva, sare ca arsă cealaltă jumătate uite frate de ce-i arde lu’ ăsta… noi ne pregătim să hotărâm destinul ţării şi el scrie despre baba Floarea care a fost ucisă de un meteorit, în timp ce işi abuza sexual doi nepoţi… ruşine! Aşa că, oricum o dai, cineva o să sară de fund in sus, când e vorba de chestiuni d-astea arzătoare.

Aveam un filmuleţ funny pentru azi (nu, nu vă speriaţi, nu ca ăla de săptămâna trecută, cu orătania abuzată, pentru care mi-au ras ăştia conturile), dar l-am amânat pentru sâmbăta viitoare. Ce mă, au intrat zilele in sac? Nu mai avem când să ne distrăm? Lasă că ne scoatem noi pârleala. Iar dacă dă ăl de sus (tata lu’ tâmplaru’ care a înviat) să nu iasă Mickey Mouse Preşedinte, vă ţin o săptămână numai in miştouri la adresa lui şi bancuri cu şoareci exterminaţi.

Dar daca tot aţi intrat aici, ca să nu fie degeaba, poate băgaţi şi deştele (sau creierul, fiecare după cum vrea) la treabă. Ia daţi-vă cu părerea, să vedem cine ar ieşi dacă s-ar vota numai acişilea, la mine pe blog. Da’ sincer bă, exact cum aţi face şi la urne.

Aşadar, cel mai iegzact sondaj dă pă tot netu’:

 

[polldaddy poll=8439954]

 

P.S. Mergeți bă și votați!!!

P.P.S. Comentariile sunt deschise. Dacă aveţi chef, băgaţi!

P.P.P.S. Daciana, dragostea mea… Cum ar fi? 😉