Este ca va era dor de pataniile lui Miki din „tara barbatului cuminte, dar fara minte” ? Ia sa va mai impartasesc una scurta azi.

Sa facea ca intr-o buna zi, ceva mai inainte de intamplarea care l-a scos pe Domnul A. de pe lista posibililor candidati pentru oaresce treburi care incep cu „f” si se termina cu „utut”, lui Miki i s-a paradit incarcatorul auto, pentru telefon. Acu’, stiti si voi cum e sa ramai fara baterie, cand ti-e lumea mai draga. Asa ca prietena noastra a gasit de cuviinta sa imbine utilul cu placutul. Putea sa-si cumpere altul, da’ ce farmec mai avea? Suna mult mai bine sa-l roage pe Domnul A., cu care deja se intalnea de ceva vreme, sa i-l repare. Poate cu ocazia asta faceau pasul si-i regla si ei…hmmm…”tensiunea la priza”.

Si cum putea sa faca treaba asta mai cu spor, daca nu prin niste sms-uri la subiect, dar pline de aluzii. Asa ca a inceput sa-i scrie omului:

Miki: Mi-am stricat incarcatorul auto. Crezi ca poti sa mi-l repari? Te rog frumos! Vin eu la tine, daca trebuie… 😉

Dl. A.: Depinde cat de frumos.

Miki: Frumooooos, frumooooos, nici nu stii tu cat de frumos.

Dl. A: Descrie

Miki: Aaaaaaaaa, pai ia stai asa. E ca si cum ti-as descrie ambalajul, dar tu vrei sa stii ce gust are acadeaua. Ntz Ntz Ntz.

Convinsa fiind ca Domnul A. a intrat in jocul ei depanatoro-erotic, incepe sa compuna in minte niste sms-uri care sa-l aprinda si sa-l incite. Sa-l faca sa-si scoata pe loc lenjeria intima in orice loc s-ar afla, s-o arunce cat colo si racneasca un „vinooooo mai repede, ca-ti repar eu incarcatorul de nu te vezi… de doua-trei ori la rand”. Tocmai se pregatea sa-l scrie pe primul, cand a venit continuarea abstracta, ca o lovitura de bata peste dinti:

Dl. A: Descrie cum l-ai stricat, ce i-ai facut?

„Mda, mi l-am bagat in fund, asta i-am facut. Crezi ca n-am douaj’ de lei sa-mi cumpar naibii altul? Da’ as fi vrut sa mi-l repari tu, daca se poate in timp ce ma posezi salbatic pe mine” sunt vorbele care i-au venit lu’ Miki in cap, dar au ramas sub forma de ganduri nerostite. Si uite asa s-a dus dracului poezia virtuala erotica, iar „reglarea tensiunii la priza” s-a amanat pentru o data ulterioara. Carele n-a mai venit.

Acu’ nu stiu cum interpreteaza lumea treaba asta pe care tocmai v-am povestit-o, dar eu ultima oara cand am primit o invitatie asemanatoare (long long time ago, ca sa nu avem discutii acasa) era vorba despre un televizor. Iar eu eram rugat sa-l repar. Nu stiu cum ganditi voi, dar atata vreme cat pe fruntea mea nu scrie „depanator electrocasnice”, eu am interpretat altfel rugamintea. Asa ca am tot reparat la televizorul ala cateva nopti la rand.

As fi vrut ceva pareri de la voi. Tre’ sa fii rocket scientist ca sa-ti dai seama cand o femeie iti bate apropouri? Sau cum naiba se face ca Domnul A. nu prindea niciuna din aluziile la „hincky-pincky” pe care i le tot servea Miki?

mihai_vasilescu_reparatie

 

 

foto cu licenta free.