A fost o vreme cand imi placea Badea. Nu cred ca este un pacat capital. Pai a existat o perioada cand trei sferturi din tara lasa orice activitate sa ca se uite la “Sclava Isaura”, asa ca ce sa mai vorbim. Omul reusea cândva (cam pe cand doamna Teo nu-mi umplea juma’ din news-feed cu citate poptamasiene) sa fie amuzant. Intre timp s-a erodat si, cum mai ziceam pe aici, si-a pierdut aproape de tot credibilitatea latrand unul si acelasi lucru: nu esti de acord cu mine, esti prost si esti basist. In acest fel a reusit sa-si puna in cap trei sferturi din audio-vizualul romanesc si cam tot ce inseamna online. Am tinut sa precizez asta, ca sa nu avem vorbe.

Bref, mi-a placut ca a acceptat invitatia la “meci” pe care i-a lansat-o Teodor Edi, pe cand Badea isi facea emisiunea la masuta, in fata sediului “antenei”. Putea sa se cace pe el si sa invoce mii de motive pentru care sa se eschiveze. N-a facut-o. Desi e cat se poate de clar, ca motociclistul care l-a provocat nu este nicidecum una si aceeasi persoana cu cel care ii deranjase emisia. Numai daca esti rau-voitor sau greu de cap nu accepti asta. Ma rog, cunosteti despre ce vorbesc, nu mai stau sa repet si eu aici.

Asa ca, oricat l-as dispretui pentru ce latra seara de seara pe postul ala odios, eu spun “jos palaria” pentru ca nu s-a cacat pe el si s-a dus sa se trozneasca, intr-o confuntare in ring, pe regulile adersarului, pe care o aveti mai jos. Deci, omul e stupid, nu si las.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ebjRmZ5O9Cs&w=560&h=315

 

P.S. Aveti aici si o alta opinie.