Se da aceasta stire, care pentru mine a avut efect de revelatie. Mi se pare ca este rezumatul elocvent al diferentelor dinte „noi” si „ei”. Cum vine treaba asta? Imediat va explic.

Deci: un polițist american le-a făcut o recomandare șocantă femeilor care se urcă la volan. Oficialul de la Poliția Autostrăzii din Oklahoma le-a sfătuit să respecte legea pentru a evita să fie violate de polițiștii care le trag pe dreapta.

Cum se traduce asta? Pai prin diferenta de hrana. Sheriff-ii aia si ajutoarele lor sunt bine hraniti, fratilor. De-aia le arde de pizda, in trafic. Dupa gogosile de dimineata si hamburgerii de la pranz, parca ar merge unu-doua numere scurte spre seara. Ca sexul ajuta si digestia. Plus ca, daca e bine facut, se ard calorii in nestire. In schimb, sa n-auda de spaga, ca te baga la bulau instant. Dar daca e sa dea o muie pe motiv de depasirea vitezei legale, ai dracu’ nu mai sunt asa de scrupulosi.

Pe cand nehalitii nostri, nu stiu cum sa camufleze mcv-urile alea cu radar mai bine. Daca-ar putea, le-ar pune si plasa din aia cum au tancurile, doar-doar mai fac si ei un ban. Stau ascunsi, intra pe frecventa statiilor si baga cate un „liber, colegu’”, fac orice pentru o suta de lei „uitata” intre acte. Pai voi credeti ca astora le mai arde de futut? Sa mor eu daca gresesc cu ceva. Ati auzit voi macar o data de vreun scandal cu politisti care au incercat sa violeze participante la trafic? No fucking way! Lor le e foame, n-au timp de porcarii din astea. In cel mai bun caz, poate sa vina propunerea din partea soferitelor. Dar si asa, nu scapa de spaga, ci doar obtin o reducere. Sa ne intelegem, e bun si fututul, dar nu tine de foame.

mihai_vasilescu_politia

sursa foto