Era cat pe ce sa dau click sa citesc stirea asta. Cica: „ce se va întâmpla dacă un asteroid va lovi zona unde trăiești”? Dupa care mi-am revenit si mi-am dat seama ca nu am de ce sa citesc asa ceva. Serios, zona in care traiesc? Pai ce cacat se poate intampla mai rau decat acum cu Bucurestiul? Care arata ca deja lovit, nu de unul, ci de cateva zeci de asteroizi. Sau ce, credeti ca vor aparea mai multe gropi pe strazi? Lol. Ori ca se distrug parcurile? Ihi. Cumva se vor paradi spitalele? Dap. Pe bune, nu cred ca ne-ar putea face mai rau un impact din asta.

Dimpotriva, eu vad mai mare probabilitatea sa se intample lucruri bune. Pai ia ganditi-va ca se duce glont peste unul dintre cele trei „obiective” care ne mananca sufletul: Palatul Victoria, Palatul Cotroceni sau Casa Poporului? Ha? Cum ar fi? Unul singur dintre ele sa fie lovit si deja ti se insenineaza ziua. Ca sa nu mai zic ca ar putea fi un asteroid mai maricel care sa le loveasca pe toate trei. Pai iese jumatate de tara pe strazi de bucurie. Ce dacului ma, si voi ma futeti pe mine la cap cu stiri din astea? Sa se ingrijoreze altii, din zone mai bune, ca pe aici „asteroizii” lovesc de vreo douazeci de ani intr-una. Doar ca pe rand s-au numit altfel: Iliescu, Nastase, Basescu, Boc, Ponta, Parlament, Guvern, Justitie etc.

De-aia zic, s-ar intoarce „obiectul” urgent de unde a venit si s-ar plange pe la alte comete: „auziti, duceti-va voi, ca eu nu am mai gasit nimic de distrus la aia”.

mihai_vasilescu_crater

 

sursa foto