Ieri nu am avut puterea sa ma uit decat zece minute la rahatul ala de „plimbare” organizat de antene, in jurul Cotroceniului. In prima faza mi s-a parut haios si ma amuzam. Dupa care a devenit grotesc si penibil. Si nu m-am mai amuzat. Nu aveam cum sa fac asta, vazand oamenii aia veniti sa apere ce? Democratia? Sa fim seriosi. Oare-si dadeau seama ca venisera sa apere un om de afaceri, prins (si dovedit) la furat? Atat. Restul sunt doar urlete isterice si marketing pentru „postul confiscat”.

Nu vreau sa ma aberez prea mult pe subiect. N-are rost, e plin online-ul de articole pe aceasta tema, scrise mult mai bine si mai documentat decat as face-o eu acum. Ba chiar, daca vreti sa intelegeti repede de tot despre ce este vorba, vi-l recomand pe acesta, de la Zoso. Este de departe cel mai lamuritor, dintre toate pe care le-am citit.

Dar, pentru ca lumea e plina de cretini care vor da din umeri neincrezatori, v-am pus si un interviu amplu cu Laura Codruta Kovesi. Din care se intelege, clar de tot, cum nimeni nu a confiscat (si nu va confisca) nici antena3, nici antena1, nici vreun alt post tv. Aveti articolul, interviul (si in format video) si tot ce mai vreti sa stiti, AICI.

  • Antena 3 nu are calitate in dosar.
  • Antena 3 e chiriasa in cladirea care apartine Grivco.
  • Antena 3 nu a fost trimisa in judecata in acest dosar.

P.S. Candva imi placea Mircea Badea. Acum, ma uit la el si ma intreb de ce?

mihai_vasilescu_mircea_badea

sursa foto