Pe Paula nu am reusit s-o identific. Dar sper din suflet sa fi iesit basma curata, tipul cu piciorul ca si amputat. Ca altfel nu-l vad bine.

mihai_vasilescu_paula

sursa foto

Acum un alt mister apare la orizont si o alta intrebare a inceput sa ma framante.

Un graffiti naiv, pe usa lifului de marfa, din cladirea unde lucrez, m-a facut sa ma intreb plin de curiozitate (pe care sper s-o intelegeti): cine-o fi Zoe?

mihai_vasilescu_zoe

Ce trairi are ea? Cu ce se ocupa? Care i-or fi hobby-urile? O fi vesela? O fi trista? Stie ca cineva i-a urat sa aiba parte de mult sex oral? Si daca da, a avut ea puterea sa treaca peste orice obstacol, sa lase sa i se ususce lacrimile pe obraji, sa-si infunte demonii interiori? A avut ea forta interioara sa se duca la cel care a descris atat de prozaic o buna parte din viitorul ei  sexual si sa-i sopteasca la ureche:

-Ba bulangiule, sa pui mana sa stergi imediat ca imi bag p**a in mortii ma-tii!

Si el, de ce n-o fi sters? N-a vrut? N-a putut? A suferit un atac cerebral, in urma caruia a ramas paralizat? E fugit din tara? E plin de remuscari? A scris intr-un moment de frustrare si acum ii pare rau pentru ce-a facut? Dar cand Zoe a venit sa-l certe cum a reactionat? A plans? A ras? S-a uitat la ea si i-a soptit:

-Mars ma d-aici, ca te fac de cacat, taraturo!

Vedeti, asa sunt eu, un tip sensibil. Observ cate o chestie din asta si imediat ma nelinistesc si ma framant. Ma preocupa soarta omenirii si a semenilor mei, asta e. Sa mai aud eu pe cineva ca ma face nesimtit sau misogin, ca numele lui/ei o sa apara scris fix langa al lui Zoe. 🙂

Si totusi, cine-o fi Zoe?