Femeile adora prezenta de spirit. Si porcii. Femeile adora porcii cu prezenta de spirit. Si tupeul. Femeile adora porcii cu prezenta de spirit si tupeu.

Doamna X se converseaza pe diverse canale virtuale cu domnul Y, de ceva vreme. Si cum conversatiile mergeau bine si erau pline de “miez”, cei doi au hotarat ca este cazul sa iasa din sfera virtualului si sa intrea in cea a concretului real. Mai precis, sa se intalneasca face to face, intr-o noapte linistita de vara. Si cum pana atunci, ca sa pastreze aprinsa flacara misterului, nu prea se “vizualizasera”, se cheama ca au purces catre un blind date nocturn.

Doamna X avea masina si i-a spus Domnului Y ca vine sa-l recupereze din zona unde salasluieste si a pornit spre el. Odata ajunsa in zona, pentru ca nu era familiarizata cu zona, a ratacit o vreme pe stradute. Pana la urma, a parcat in locul unde credea ea ca este destinatia finala, dar ca sa fie sigura ca a ajuns bine si-a zis sa-l sune. Moment in care, din fata a aparut silueta Domnului Y.

Cu inima deschisa, a coborat din masina s-a dus spre el si plina de dor si dorinte nerostite, l-a intrebat deschis:

-Tu esti?

Domnul Y a ridicat privirea din pamant, s-a uitat la ea si cu aceeasi dorinta nerostita inca, i-a raspuns:

-Da, eu sunt.

Apoi a continuat, cu acelasi aer sigur pe el:

-Sa mergem. Si a luat-o de mana s-o duca de acolo. Dar ea i-a facut un semn discret spre masina. Au intrat. Inainte sa porneasca, eroina noastra si-a dat seama ca a omis ceva:

-Eu sunt X, imi pare bine ca in sfarsit ne cunoastem in realitate.

Moment in care Y, a realizat ca nu mai poate s-o dea la intors si a recunoscut:

-Iar eu sunt Mister Z. Mi-am dat seama ca esti la un blind date si am vrut sa profit. Si cum nu vad pe nimeni altcineva pe pe aici, eu zic sa ne continuam seara impreuna.

Momentul de uluiala al Doamnei X, a continuat cu o scurta, dar intensa, negociere. N-a cedat. Ea, totusi, venise acolo pentru Domnul Y. Mister Z s-a prins ca a pierdut partida si a plecat spunand:

-Treaba ta, o sa vezi ca o sa-ti para rau.

Si dus a fost.

Pana la urma seara a continuat cu Domnul X cel real, aparut cu intarziere. Dar Doamna noastra nu s-a mai putut concentra deloc la ce-i spunea el. A fost distrasa si visatoare tot restul intalnirii. In mintea, gandurile si sufletul ei ramasese Misteriosul Domn Z si regretul ca n-a avit curajul sa zica “da, hai sa mergem”. Pe Domnul X nu l-a mai revazut si suspina si in ziua de azi pentru faptul ca intr-o noapte de vara nu a avut indrazneala sa zica “da”.

De-aia zic, prezenta de sprit si tupeu. E tot ce va trebuie, baieti. Restul vine de la sine.

mihai_vasilescu_blind_date

sursa foto