Cum ma delectam eu cu noutatile de pe twitter, in metrou, vad una care imi sare in ochi. Iat-o:

mihai_vasilescu_twitter1

Am zis ca e gluma, dar nu e. Am intrat pe site, la baietii astia cu chilotii degraba absorbanti de mirosuri. Chestia e serioasa, fratilor. Nu numai ca e reala treaba, dar au castigat si un premiu. Ma bucur din suflet sa aflu ca exita un juriu care a mirosit ceva basini flatulente, ca sa se prinda cum stau lucrurile si sa-i declare castigatori. Cred ca as fi vrut chiar sa asist la procesul de jurizare.

mihai_vasilescu_shreddies1

sursa foto

Site-ul lor m-a captivat instant. Nici nu indrazneam sa clipesc. Ca sa nu pierd succesiunea banner-elor. Doar ca urmatorul, a fost o reala dezamagire. Pai cum asa fratilor? IN AER LIBER??? Pai ce nevoie mai am de chilotii vostri? Ca se disipa singure. Deja imi mirosea (a dracului potriveala de termeni) a pacaleala.

mihai_vasilescu_shreddies3

sursa foto

Si cand eram cat pe ce sa zic ca e teapa, noroc cu urmatorul banner, care era cu actiune indoor. Ei, da, asa mai venim de acasa. Privirile melancolice ale purtătorilor de chiloti, imi spun ca duc dorul aerului proaspat. O singura intrebare am: care din ei o comisese? Ca nu mi-e foarte clar. Dupa pozitie as zice ca ea, dar stim foarte bine ca asa ceva nu este posibil: femeile nu se basesc si nu se caca (excuse my french).

mihai_vasilescu_shreddies4

sursa foto

Noroc ca mi-a aparut in fata ochilor ultimul banner. Asta a risipit clar orice dubiu. Cum frate asa ceva? Domnisoara aia draguta tocmai isi elibera stomacelul de excesul de gaze? Si ce fericita pare ca face chestia asta. El este mai serios si incrancenat. Parca n-ar fi totusi asa incantat. E posibil sa mi se para, nu?

mihai_vasilescu_shreddies2

sursa foto

Oameni buni, pai in cazul acesta se poate face un adevarat kit pentru intalnirile de business, sau de orice fel, Daca asociem chilotii cu unelata de mai jos, aveam ceea ce se cheama „business farting kit”. Tare!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yB-qtqt7Kj8&w=480&h=360]

Nu voiam sa inchei, fara sa va spun ca ceva asa de romantic n-am mai intalnit de la wc-ul dublu. Pai exista ceva mai misto decat sa te caci in tandem cu persoana iubita? „Baby, ce ma bucur, se simte ca ti-a placut tarta aia cu fructe”, ar putea fi una dintre replici. Sau „dragostea mea, de ce nu mi-ai spus ca ai mancat shaorma in drum spre casa? As fi vrut sa-mi iei si mie”. Pe bune? Tare as vrea sa stiu ce dracului au avut in cap cei care au gandit acest produs. Sau macar care e nisa lor?

mihai_vasilescu_wc_dublu

sursa foto

P.S. Cand sa inchei, mi-au scapat ochii pe alta stire. Extraordinar, ce sa va povestesc. Parca noi nu avem o chestie mai tare ca asta cu care va laudati voi. A noastra se cheama „spermanțet”.

mihai_vasilescu_twitter2