Asta e expresia cel mai des întâlnită, cand ninge. Problema e ca nu inteleg de ce. Cum se bucură copiii? Se uită pe geam cum cad fulgii si traiesc vreo satisfactie interioară? Sau accesează vreun site de genul „afarăninge.ro”?

Oameni buni, dupa cum stiti, am cam stat prin Vâlcea, in ultima vreme. Intr-una din dupa-amiezele cand il plimbam pe Bruno, am avut o revelatie. Eram fix in locul unde, pe vremea copilăriei mele, ne dădeam cu sania. Iar „ne dădeam” este relativ spus. Pentru ca majoritatea timpului ti-o petreceai la coada, asteptând sa-ti vina randul. Iar acum era GOL. Nici macar un copil!!!

Unde sunt fratilor copiii care se dau cu sania? Chiar toti sunt in fata calculatorului?

E zăpadă afara ca pe vremea copilăriei mele. Nu am vazut nici macar o sanie. Ca sa nu mai vorbim de bătaie cu bulgări si vestitele „cazemate”. Oamenii de zăpadă sunt doar in reclamele de la televizor. Copilărie cu mâna pe taste. De kkt.

P.S. Merita facut un om de zăpadă, măcar pentru like-urile de pe facebook.

image

Sursa foto

P.S. Primului cititor care imi trimite o poză cu copilul lui, iesit la „bulgareala”, îi fac cadou cartea asta. Am regăsit-o acum, cat am stat la ai mei si imi amintesc ca m-a amuzat bine de tot. E cu si despre copilăria din alte vremuri.
image