Nu, n-a fost ideea mea. Am gasit-o aici. Dar asta n-o face mai putin valoroasă. Dimpotrivă. Ia uitati-va ce avem noi mai jos: Salvador Dali, plimbându-și animalul de companie prin Paris, în 1969.
image

Sursa foto

Fratilor, toti hipsterii cred ca se tavalesc in chinuri. Cum naiba nu le-a venit lor ideea asta? Pai voi va dati seama cum ar fi sa iesi de la metrou, la Romana, cu lighioana asta? Sau, si mai bine, s-o pui sa alerge pe langa bicicleta? Sa stai întins pe iarba, in parc, si lighioana sa caute linisita furnici pe langa tine. 

Pai toata fala hipsterimii bucurestene ar face icter mecanic din cauza invidiei.

Sa vezi acum fetele angajatilor de pe la pet-shop-uri cand vor veni primele telefoane cu: „buna ziua, nu va suparati, la dumneavoastra as putea comanda un furnicar?”

Cred ca si Taromul va trebui sa suplimenteze locuri, pe cursele spre America de Sud. 

Abia astept sa vad primul furnicar, legat in fata la The Loft sau B52.

La prima poza pe facebook, cu un furnicar dragalas, întins pe spate, cu labutele si trompita in sus, însotit de comentariul „pufosenia mea”, ma retrag in munti macar o luna. Sa-mi revin. 

P.S. Salvador Dali a declarat cândva: „Cine nu-si poate imagina un armăsar galopand pe o tomata, e un idiot”. Pai daca nici asta nu era statusul suprem pentru facebook…