Deci, sigur, sigur, ne tragem din maimute. Dar din unele uriase. Daca baiatul ala dezgropat arata asa, cam cum era o gorila, pe vremea aia ? Saracu’ Tarzan…

mihai_vasilescu_gigant1

Sau nu, m-am sucit. Acu’ sunt sigur ca ne-a creat Dumnezeu. Dupa chipul si asemanarea lui. Dar cred ca era miop, cand era mai tanar. A plamadit un Adam si-o Eva aratand exact ca oamenii aia, pe care-i vedeti in fotografii (ma intreb cam cat era de mare coasta aia din care l-a creat pe el). Si cateva mii de ani mai tarziu, dupa ce si-a pus ochelari, s-a speriat:

– Sa moara Cibilan, ce-am facut ba cu astia ??? Aoleu, uite-l p-ala de langa pestera. E huge !!!

Se stie ca Dumnezeu era un precursor al corporatistilor si o ardea in „rom-gleza”. Doar ca el nu putea sa spuna OMG, pentru ca era direct implicat. Si nici nu vorbea cu „fuck”. Dupa ce si-a tras ochelarii mai pe nas, si-a dat seama:

– Bro’, ala e Adam ? Sa moara mama(credeati ca e expresie de cartier ?), cred ca eram beat. Numa’ de la ambrozia aia fermentata mi se trage. I-am zis lu’ Petru ca e “trezita” si el nu si nu. “Bea linistit Doamne, ca e din productia de anul asta”. Amatori.

mihai_vasilescu_drunk

Si asa-mi explic si faza cu potopul. Pai cum naiba sa mai scapi de namilele astea ? I-a inecat. Doar se stie, Dumnezeu e milostiv. Nu putea sa-i omoare prin infometare, ca se chinuiau.

Pe bune acum. Mi-e si lene si sila sa caut. Dar cred ca au gasit “oamenii de stiinta” o explicatie foarte rationala, pentru prezenta monstrilor astia. Ei or fi veriga lipsa ? Scoala Darwine tata, ca ti-au completat astia puzzle-ul!

mihai_vasilescu_gigant2