Una din prietenele din grupul nostru este medic stomatolog. Intr-o buna zi ajunge la ea la cabinet o tigancusa. Dar din aia “clasica” asa, cu fuste inflorate si tot tacamul. Pentru ca era tanara, dezgetata si vorbea frumos, doamna doctor A., hotaraste ca o primeste ca pacienta. Ceea ce s-a si intamplat. Si incepe s-o “lucreze”. O chema si tigancusa venea fix la ora stabilita, platea corect, ce sa mai discutam, ireprosabil.

Intr-o dupa amiaza, la ora programarii, Mercedesa noastra nu mai aparea. Trece un sfert de ora, pe urma inca unul. Nimic. Acu’, voi stiti cum sunt dentistii cu programarile. Chiar daca nu mai au alt pacient in ziua respectiva, sa nu te puna naiba sa intarzii, ca-ti bazaie cu freaza aia in creier, chiar daca tu te-ai dus acolo sa-ti fixeze aparatul dentar.

Cand doamna doctor déjà intrase in fibrilatii, se deschide usa si apare printesa colorata. Vede privirea uimta-intrebatoare-furioasa a prietenei mele si zice:

–         Imi cer scuze c-am intarziat doamna doctora, dar era aglomerat rau. Si-am mai tras si-o sperietura de-am crezut ca mor.

–         Da, ce s-a intamplat ? Ce-ai patit ?

–         Pai am zis sa vin cu taxiul. Si cand s-a oprit si m-am urcat in masina, la volan era un tigan. Da’ din ala negru. Am tras o spaimaaaaa !

No kidding! Un tigan zici ? S-a uitat madam doctor la pacienta cea tuciurie si a ras singura toata seara.

mihai_vasilescu_dentist