Sunt departe de a fi vreun fan al lui Gabriel Cotabiță. Nu am nimic cu el, pur și simplu nu empatizez cu ce cântă. Însă nu mă pot impiedica să nu-mi pară rau de omul Gabriel Cotabiță.

Până acum, din bruma de bun-simț pe care o mai am, am ales să nu scriu despre acest subiect, deși era clar că poate aduce trafic prin prisma a ceea ce i s-a întâmplat. Dar nu m-am mai putut abține când am citit mizeria asta:

Aflat în comă de mai bine de zece zile, incapabil să comunice cu exteriorul, Gabriel Cotabiţă a fost contactat la nivel spiritual printr-o metodă paranormală, pe cât de contestată de unii, pe atât de folosită de alţii. Doi bioenergoterapeuţi l-au căutat în planul astral cu puterea minţii. După “întâlnirea” cu artistul menţinut în viaţă doar de aparate, Nicoleta M. susţine că acesta nu vrea să se mai întoarcă la viaţa pământeană. “Este un spirit puternic, evoluat, cu multe reîncarnări şi care şi-a încheiat misiunea pe pământ. A avut pe parcursul vieţii vise premonitorii şi experienţe extrasenzoriale. Când am încercat să mă conectez la corpul lui energetic, am simţit imediat dorinţa lui de a pleca din această lume. Cotabiţă şi-a încheiat misiunea aici şi nu mai vrea să se întoarcă. La nivel energetic, el şi-a pregătit plecarea de ceva vreme. Am simţit un spirit împăcat cu ceea ce a făcut aici”, susţine bioenergoterapeuta.

Îi trebuie motive foarte puternice ca să revină

Mai mult, aceasta ar fi recepţionat un mesaj venit din partea lui Cotabiţă. Unul devastator pentru apropiaţi. “Mi-a transmis: «De ce mă ţineţi aici? Nu înţelegeţi că eu am plecat deja şi nu mai vreau să mă întorc?». Este un mesaj clar şi fără tăgadă. Este o diferenţă mare vibraţională între corpul său astral şi lumea din jurul lui”, susţine Nicoleta M. La aceeaşi concluzie a ajuns şi un alt specialist, Veaceslav C, un bioenergoterapeut din Chişinău, care a acceptat şi el să intre în legătură astrală cu Gabriel Cotabiţă. “S-a produs deja separarea dintre corpul astral şi corpul fizic. Trebuie să aibă motive foarte puternice ca să-şi dorească să mai revină în corpul său fizic. Poate să revină, dar nu mi se pare că şi-ar dori acest fapt”, a spus, pentru Libertatea, Veaceslav C. (sursa)

Rar am văzut mizerie mai mare. Dar la ce te poți aștepta de la altă mizerie (și am numit aici „Libertatea”)? În opinia mea porcăria asta bate și tâmpeniile debitate de Oana Zăvoranu. Aia măcar vorbea despre maică-sa, deci cumva își asuma nesimțirea în familie.

Dar să vii cu bioenergoterapeuții curului și să aberezi la modul voios, mi se pare o chestie de o nesimțire cruntă. Și asta în condițiile în care, pe de o parte familia cântărețului și așa e la pământ, iar pe de cealaltă sunt doctorii care se chinuie încercând să-l readucă pe linia de plutire. No, se pare că se străduiesc degeaba. Au apărut doi săriți de pe fix care să declare că totul e în zadar. Au comunicat ei cu corpul energetic al omului, care le-a explicat clar ce și cum. Hai, sictir, bioenergoretarzilor!

Eu sunt tare curios de doua chestii.

Prima. Dacă declarau o porcărie din asta despre Michael Schumacher, cam câte ore treceau până-i dădea familia pilotului în judecată? Și în câte zile suportau consecințele cretinismelor debitate? Cred că în nicio săptămână era rezolvat cazul.

Și a doua. Oare de ce nu găsesc nicăieri pe net moacele bioenergoterapeuților curului? Oare le e teamă că n-ar putea să prevadă, în timp util și extrasenzorial, un cap în gură de la vreun cetățean sătul de inepțiile lor, care i-ar recunoaște pe stradă?

P.S. Nuș’ de ce, dar am o presimțire, la nivel astral și vibrațional, că articolul este o făcătură marca Libertatea. Dar nu pot să bag mâna în foc, că și astrele astea mai mint câteodată.

mihai_vasilescu_paranormal

sursa foto