Ieri seară, când treceam prin față pe la Dristor şaorma (asta de la mine, de la Budapesta), tocmai începuse un pui de scandal. Mai exact, bodyguardul lor se luase în gură cu un cocalar. M-am oprit să mă uit la smardoială, că doar nu mă grăbeam nicăieri și mai ales pentru că promitea să fie fun.

Cei doi erau din categorii diferite. Ăla de la pază era mare, dar pe genul șuncă multă și burtă imensă, care atârnă dizgrațios mult sub nivelul curelei. Are și un dinte lipsă, care-i sporește enorm farmecul personal. Cocalarul era la semiușoară, pe model clasic: ten măsliniu (unde naiba s-o fi bronzat, că n-a început sezonul încă), tricou mulat, freză de fotbalist și tare-n gură.

Vreo câteva minute și-au urat cu spor diverse chestii din astea de politețe uzuală. În principal de morți și de familii. Cert este că am rămas cu impresia că fiecare dintre ei îsi manifesta dorința nestăvilită de a face ceva sex (oral, dacă am înțeles eu bine) cu mama celuilalt.

După care, vajnicul paznic al șaormăriei, s-a îndreptat de spate (lucru nu foarte simplu de realizat când tragi de ditamai burtoiul) s-a apropiat de cocalar, l-a privit crunt în ochi, apoi a rostit grav și amenințător:

-Vezi că te spun lu’ tac-tu’!

Băbăiete, trebuia să-i vedeți fața ăluilat când a auzit o așa replică. A rămas interzis și s-a dus dracului frumusețe de smardoială. Iar bodyguardul a profitat de momentul de uluială și a intrat, ca un adevarat învingător, în șaormerie.

Da’ io am rămas cu imprsia că, dacă se îngroșa gluma, chiar era în stare să-l pârască.

-Tata lu’ cocalaru’, băiatul dumneavastră iar a venit în față la Dristor și m-a înjurat de mama.

Pai da, râdem, glumim, ne luăm la hartă, dar dacă sari calul să nu te miri că te așteaptă ăl bătrân cu cureaua scoasă, când te duci seara acasă.

Ia să nu-l facă al dracului, că-l spune şi lu’ mă-sa. Nu mai pupa ăla o lună întreagă cheile de la bemveul cu numere de bulgaria.

mihai_vasilescu_paracios

sursa foto