5,077 cititori

Poşta Română încă n-a murit?

În Bucureşti, la parterul clădirii World Trade Center există un Oficiu Poştal (cred că 25 este numărul lui). Dacă vreodată ajungeţi pe acolo, nu vă speriaţi, că nu s-a dat cu gaze lacrimogene. Este gol doar pentru că nu intră nimeni în el aproape niciodată. Cele câteva funcţionare care-l deservesc, practic pot să-şi mai ia un job, pentru că activitatea lor legată de servicii poştale tinde spre zero absolut. Bine, la un moment dat am înţeles că ar fi intrat un câine să se adăposescă de frig, dar cu greu ar putea fi considerat “client” bietul patruped. Osul pe care-l căra, cred că era pentru consum propriu, nu pentru expediat “par avion”. Astfel, puteam presupune că prietenul meu I. este una dintre puţinele fiinţe, înzestrate cu raţiune, care au călcat vreodată pragul acestui stabiliment cu scopul bine determinat de a trimite un colet.

Omul meu are părinţii în Italia şi a considerat că ar fi un gest deosebit să le trimită un pachet de paşte. Voia să le facă o surpriză cu specialităţi româneşti, care să le aducă aminte de ţară. Cârnaţi de casă, o şunculiţă ardelenească, o ţuică de prune, neşte treburi din astea greu de găsit când îţi duci zilele printre macaronari. Şi pentru că lucrează în zonă, a apelat la oficiul despre care tocmai v-am spus mai sus câteva cuvinte.

Mno, pe ce dată a fost paştele? Undeva pe la sfârşitul lui Aprilie, nu? Mare i-a fost mirarea când a constatat, zilele trecute, că mai e un pic şi vine vara, dar pachetul lui nici gând să ajungă la destinaţie. Aşa că s-a dus să vadă ce s-a întămplat şi prin ce colţuri de lume şi-or împraştia aroma de usturoi cârnaţii ăia. Partea nasoală era că pierduse recipisa pe care o primise la predarea coletului, dar s-a gândit că suntem în secolul tehnologiei şi o exista o soluţie şi pentru situaţia asta.

Da, poate într-o lume şi într-o ţară normală, unde instituţiile au un oarecare grad de respect pentru clienţii lor. Dar în cea reală, în care trăim noi, răspunsul a fost altul. Şi anume, un “nu” hotărât. Tanti de la ghişeu s-a uitat la el cu o scârba imensă, ca la o musculiţă căzută din greşeală în cana cu cafea, şi i-a explicat ferm:

-Dom’le, nu înţelegeţi că nu mai avem ce face dacă aţi pierdut hârtia?

După care, complet agasată şi sictirită, şi-a văzut de lectura cărţii din care o întrerupsese amicul meu, cu întrebările lui stupide. Na, ce să zic, partea bună este că măcar ştia să citească.

De la momentul ăsta nu pot decât să apreciez atitudinea prietenului I. Pentru că în loc să dea drumul la cea mai lungă serie de înjurături posibilă, care să conţină fraze de genul “vă bateţi joc de mine, pe banii mei”, a mulţumit politicos, a întors spatele şi a ieşit calm. Dar, în sinea lui, deja luase hotărărea să se prezinte în fiecare dimineaţă la Poştă, până la sfârşitul vieţii, şi să-i întrebe ce s-a întâmplat cu pachetul. O atitudine matură şi responsabilă, recunosc. Eu nu aş fi avut nervi pentru aşa ceva.

Prin urmare, a doua zi s-a prezentat din nou la “datorie”. Iar el este un tip norocos. Aşa că în faţă, la ghişeu, era altă tanti. Una care, printr-o fericită coincidenţă a sorţii, nu obişnuia să citească (cel puţin nu în timpul orelor de program). Dar, undeva în spate, se zărea şi faţa, cufundată în carte, a iubitoarei de lectură care-l muise cu o zi înainte.

A pus întrebarea magică, despre colet şi a specificat că a pierdut recipisa, apoi a închis pleoapele aşteptând să se dezlănţuie jihadul. Daaaaaar, surpriză de dimensiuni epocale. Femeia a răspuns “da, cum să nu se poată, imediat vă spun”. Şi, după câteva bătăi de taste, i-a dat absolut toate relaţiile posbile. Ca prin minune, nu mai era un mister de neelucidat. O singură dată a ridicat ochii din carte jegoasa aia din spate, a ţuguit buzele şi a clătinat nemulţumită din cap. Şi pe bună dreptate. Păi unde o să ajungem dacă dăm relaţii aşa la toti neica-nimeni care ne-au dat bani şi pe urmă vin să ne întrebe de ce ne-am pişat pe ei. În ritmul ăsta, lumea asta se duce dracului, vă spun.

Din nou, apreciez atitudinea plina de responsabilitate a amicului meu care a avut tăria de carcter de a se abţine să-i zbiere nesimţitei “uite, fă, futu-ţi morţii mă-tii, că se poate”. Eu aş fi cedat tentaţiei, recunosc. Chapeau!

Acestea fiind zise, am un singur răspuns la întrebarea din titlu: păcat, dar sper să nu mai dureze mult!

mihai_vasilescu_suparat

sursa foto

 

129 de păreri la “Poşta Română încă n-a murit?

 1. Boss, trebuia sa trimita cu Atlassib-ul si nu-l mai durea capul.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Da, pentru Italia, Atlassibul este sfant.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @DanB ..Ai vazut pe net cum cum arunca cei de la Atlassib pachetele in masina de transport ???? Jale mare ,eu nu stiu cum de mai ajung intregi…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Ai vazut cum sunt manipulate bagajele intr-un aeroport?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @zorro și @DabnB, știe și el asta. Dar Poșta era chiar lângă biroul lui și pentru Atlassib trebuia să meargă jumătate de oraș.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

 2. Cine nu are o intamplare nasoala cu posta romana, n-a trait in romania.

  Îţi place sau nu: Thumb up 6 Thumb down 0

 3. Imi permit sa generalizez.Asa sunt toti functionarii din Romania.Ceri o informatie,SICTIR;platesti o taxa,SICTIR;ai nevoie de un document,SICTIR;ti-a pierdut ceva functionarasul,sictir.Corect ar fi ca sa-l scoti din sictireala,sa-i dezgropi mortii pe loc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Claudia Neagu, da, cam așa sunt toți, dar cei de la Poștă bat toate recordurile. Uite, eu am avut niște experiențe aproape plăcute la Administrația Financiară. M-au ajutat fetele și au fost foarte drăguțe.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. EEEE….Buna intrebare dar nu cred ca suntem noi asa de norocosi.Eu am un talent mai mare ca a celor de la posta si reusesc sa le enervez eu mai tare.Daca ai putea sa_ti imaginezi fata sotului meu cand mergem la posta sa ridicam vreun colet si trec mai mult de 5 minute de stat la coada ,cand vad ca tanti aia tasteaza pe un PC antic si se uita de 10 ori ce scrie si incep sa bat usurel din picior cred ai lesina de ras.Dar sa stii ca intotdeauna imi iese ce imi propun ,sa le stric si eu ziua mai tare decat o fac ele .Deja am pile la DOAMNA DIRIGINTA ….

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @dede cati, nu a existat dată să intru într-un oficiu postal și să nu apară un scandal. Că eram eu sau alții de acolo, de fiecare dată cineva se certa cu funcționarele.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 5. Ooo pai a stat bine prietenul I, a doua zi a fost elucidat misterul. Eu am asteptat dupa buletin vreo 5 zile sa ajunga la oficiul postal langa care si stau de altfel. Ca sa imi spuna in ultima incercare pe care am facut-o ca sa aflu unde Dumnezeu o fi ajuns, ca nu e la ei, e la celalalt oficiu postal din zona, ca ei n-au postas sa distribuie coletele sau corespondenta si ca ei nu se ocupa decat de expediat…pai fmm de femeie nebuna,( scobitoare cu ochelari, cred ca daca o puneam sa stea intr-o parte si sa scoata limba, juram ca arata ca un fermoar) nu puteai sa zici asa de la inceput, de cand ti-am zis ca astept sa primesc ceva??
  Noroc ca am mers la timp la celalalt oficiu, pentru ca era ultima zi in care il tineau acolo si urma sa fie trimis inapoi…
  Aventuri in posta groazei!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @DeeAnna, și eu i-am zis că a fost norocos. Putea să nu mai afle niciodată. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Exact! Eu tocmai am facut parastasul de 7 ani unui colet trimis tot prin pttr!!!! Italienii au spus cala ei n a ajuns…. Romanii spun ca din tara a iesit…. A pierit, bietul ca un apatrid!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @emmanuella, fie-i hârtia de împachetat usoară. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • Noi am patit la fel cu cardurile de sanatate. Ne-au plimbat intre doua oficii postale pentru ca nu le gaseau. S-a rezolvat numai dupa ce a facut sotul criza de nervi si a amenintat cu reclamatii peste tot.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Zici despre tanti aia de la posta:
  “Na, ce să zic, partea bună este că măcar ştia să citească.
  Da de unde… poate se uita la poze! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Bancuri, cică părea un roman. Fără poze. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 7. Am o metoda infailibila pentru cand sunt nevoita sa merg la Posta. Imi bag castile in urechi, dau muzica suficient de tare ca sa nu mai percep nimic din discutiile din jur si astept sa-mi vina randul. Uneori mai si citesc in timpul asta.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Cruella, nu sună rău. De reținut pentru data viitoare când voi fi nevoit să ajung la poștă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 8. Iarasi le faci jocul celor care vor sa puna pe butuci posta romana pentru a o vinde pe 3 lei. Gandeste-te putin doar la valoarea imobiliara a tuturor sediilor din tara!!!
  Pentru a putea realiza acest obiectiv imens, “ei” chiar se bazeaza pe cei ca tine care lucreaza ACTIV la demolarea imaginii si plantarea semintei in capul omului de rand cum ca posta este degeaba, este uin cacat si ca trebuie sa moara.
  Ai dreptate, de ce sa pastram ceva al nostru, ceva ieftin si functional? Putem sa avem doar curieri rapizi, servicii scumpe si mai ales doar corporatii din alta tara, daca se poate sa nu ramana un leu la noi.

  Daca se va vine posta pe 3 lei, te voi considera vinovat sa stii, vinovat ca ai sabotat in mod repetat imaginea institutiei si vinovat ca ai conlucrat alaturi de forte obscure pentru a pregati psihic populatia pentru falimentul si apoi vanzarea postei.

  La cei fara destui bani pentru curier rapid nu te gandesti? Ei nu au o problema sa stea mai mult la coada. La batrani? Prietenul “I” de ce pula mea a mers la posta si nu la curier? Pentru ca este ieftin si d’aia.
  Asa ca las-o-n pula mea de posta, are si ea rolul ei, iar daca tie nu iti place nu mai merge la posta si gata!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 7

  • @I AM WE ARE, daaaaaaaaaa, eu sunt cel care sabotează imaginea poștei la greu. Looooool. Nicidecum ei înșiși, din interior, prin intermediul angajaților lor nesimțiți. Dă-mi voie să mai râd o dată: loooooooooooooooooooool.
   Prietenul I. a mers la poștă pentru că era chiar lângă clădirea in care lucrează. La un curier privat (Atlassib, să zicem) ar fi fost exact același preț. Dar exact același.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Imi pare rau ca nu intelegi cum functioneaza lucrurile astea. Ok, ramai superficial crezand ca e vine lor si ca merita sa moara…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 4

  • @I AM WE ARE, tu ai citit articolul? Sau vorbești, așa, din cum vrei tu să fie lucrurile? Păi e vina mea că pe nesimțita aia nu a interesat-o absolut deloc să-l ajute pe prietenul I.? E vina mea că oricine din țara asta, care a călcat macar o dată printr-un oficiu poștal, are o întămplare nasoală de povestit???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Mihai – nesimtita despre care vorbesti in articol poate lucra oriunde. Este vorba de un cacat de om, nu de un cacat de institutie. Puteai sa vorbesti despre oameni nesimtiti si atat.

   Nu imi place ca ai atasat imaginea postei de imaginea acelei jegoase imputite.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 4

  • @I AM WE ARE, aaa, stai dom’le că acum am înțeles ce vrei să zici. Deci ăștia mari din conducerea poștei, guvern si cei care mai vor s-o prăduiască pe 3 lei, dau căte o circulară internă în fiecare dimineață prin care-i avertizează că angajații poștei că dacă nu vor fi nesimțiți cu clienții vor fi disponibilizați de urgență. Și eu acum le fac jocul. Da, pare logic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @I AM WE ARE, ce nu înțelegi tu este că nu vorbim despre un caz izolat. Toți oamenii ăștia care se plâng de nesimțirea funcționarilor de la Poștă nu cred că au interacționat cu aceeași persoană. Nu eu am atașat imaginea asta, EI înșiși (cei care lucrează acolo) o fac!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @mihai – @I AM WE ARE, aaa, stai dom’le că acum am înțeles ce vrei să zici. Deci ăștia mari din conducerea poștei, guvern si cei care mai vor s-o prăduiască pe 3 lei, dau căte o circulară internă în fiecare dimineață prin care-i avertizează că angajații poștei că dacă nu vor fi nesimțiți cu clienții vor fi disponibilizați de urgență. Și eu acum le fac jocul. Da, pare logic

   aici vrei sa manipulezi opinia publica intr-un mod neelegant.
   Cei care vor sa vanda pe 3 lei fac in felul urmator: platesc prost, nu investesc in tehnologie facand fiecare proces unul ineficient. Dupa doar aceste doua masuri, oamenii buni cedeaza si pleaca sau o iau razna si devin nesimtiti. Nu, nimeni nu le da circulara aia..

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 3

  • @I AM WE ARE, aha, și eu sunt cel vinovat că trebuie să suporte nesimțirea. No way! Știi ceva, din partea mea s-o vândă pe trei lei. Mă doare în fund, atâta vreme cât după vânzare vor avea niște servicii umane și personal cu bun-simț.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • I AM WE ARE, uneori imi place ce comentezii, alteori debitezi niste gogomanii atat de mari de am impresia ca esti alta persoana. Ca azi. Ce-i cu tine, ai tulburari de personalitate?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @ dr dre – multumesc pentru feedback. se poate sa am tulburarile de care zici…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 9. Si cand te gandesti ca din liceul PTTR, dupa bd. Timisoara eram vreo 35 din generatia mea si ne pregateam pentru asta…
  Vreo 2 muncesc in domeniu, dar dupa caracterizarea de mai sus, nu e nici unul, nici celalalt.

  Si asta cu sictirul, plictiseala si privitul din copac, se poarta cam pe la toate administratiile si in afara Romaniei. Cred ca li se trage de la vreo moleseala ce le intra prin cur, imediat dupa ce au incalzit scaunul ala confortabil. Dar, e adevarat, acasa trebuie sa te inarmezi cu ceva mai multa rabdare, un pumn de calmante si multe plicuri (cand le gasesti, cumparate de la Posta Romana) pe care le strecori stangaci in buzunare.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @lectorarumana, nervii de oțel sunt singurii de care ai nevoie când ai decis că nu mai ai încotro și ești nevoit să treci pragul unui oficiu poștal. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 10. Cei de la Atlassib preiau si predau colete de la/la domiciliu!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @emmanuella, din câte știu eu, nu. Te duci la ei la sediu și-l predai. Iar destinatarul, la fel, merge și-l ridică tot de la un sediu al lor.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Eu stiu ca da: sora mea mi-a pus de la Pitesti pt Pescara(Italia) si l-au preluat de acasa de la ea si mi l-au predat mie, la domiciliul meu pt 5 euro in plus!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @emmanuella, însemnă că oferă contracost și acest serviciu. Dra dacă vrei mai ieftin, se procedează cum am zis eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 11. @Mihai –

  1 – “Păi e vina mea că pe nesimțita aia nu a interesat-o absolut deloc să-l ajute pe prietenul I.?

  2 – E vina mea că oricine din țara asta, care a călcat macar o dată printr-un oficiu poștal, are o întămplare nasoală de povestit??? ”

  1 – Nici tu si nici eu nu ajutam pe TOTI clientii nostri in mod exemplar, la orice moment. Unora le dam muie pur si simplu, cautam motiv pentru ca nu ii rezolva chiar in acel moment, fie pentru ca nu avem timp sau chef, fie pentru ca nu ne place de fata lor. Nu nega 🙂

  2 – Aici cauti sa te conectezi cu toti cei care simt asta pentru a fi mai puternic. E vina ta doar ca faci un subiect din ceva universal acceptat de catre cititorii tai, fara prea multe complicatii. Da, stii ca e greu la posta, stii ca toti o injura si atunci de ce sa nu mai faci tu un articol despre posta, despre cat de proasta este si in felul asta stii sigur ca totul va merge struna, vei primi numai comentarii de genul: “e de cacat boss, mai bine fancurieru, sunt nesimtiti rau, sunt prosti, ai mare dreptate…” Trece ziua si faci targetu, dar nu ai schimbat nimic, nu ai imbunatatit cu nimic viata cuiva. Ai folosit carlig din asta psihologic pentru a face cititorii sa relationeze cu tine, sa va simtiti toti in aceeasi barca, superiori si jmecheri…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • :)))))))))))))) Uneori ma incearca sentimentul ca I AM WE ARE esti tot tu, Mihai si apari pt. a incinge discutiile printre superficialii tai cititori!

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @emmanuella, din păcate nu-s tot eu. Dar mi-ar fi plăcut. Cel puțin nu m-aș mai fi enervat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 5 Thumb down 0

  • @I AM WE ARE, dar cum îți explici ca nu există absolut nimeni care să sară și să spună că mă înșel și că el a avut numai experiențe mișto la Poștă? Unul mă, măcar unul care să spună ceva de genul ăsta.
   Cu tot respectul, dar de data asta aberezi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Nu uita ca angajatii postei au salarii infecte. De ce insisti sa ai pretentii atat de mari de undeva de unde nu se poate?
   Cum te-ai comporta tu daca ai avea 5-6-7 mil pe luna de la posta si ai avea coada pana la usa? Ai fi plin de respect si bun simt fata de clientii postei?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • @I AM WE ARE, din nou este vina mea că angajații poștei au salarii infecte și preferă să stea acolo pe banii ăia. Auzi, dacă tot sunt eu de vină pentru ce se întâmplă acolo, de ce nu mi-or da-o mie? Garantez că în două săptămăni, pe aceleași salarii, nu mai auzi despre povești cu salariații nesimțiți de acolo. Garantez!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • Acum cativa ani am obtinut prin concurs un post de asistent medical pe sectia de chirurgie a unui spital din provincie! Salariul era de 7 milioane! Dupa 15 zile am demisionat! Motivul?! Nu am putut priviin ochi bolnavii umiliti de sistem : sa ii trimit la farmacie sa cumpere materiale si medicamente, sa ii vad chirciti de durere pe saltele de calti si in lenjerii pline de pete si rupte de vreme! Lovitura finala a fost atunci cand unul din medici mi a spus sa transmit pacientilorcare e pretul corect pt fiece interventie in parte ! Mi am gasit alt loc de munca imediat…

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • @emmanuella – felicit pentru ca ai facut-o. Banuiesc ca nu a fost usor sa o faci si ca ai avut un set de circumstante care ti-au permis sa faci asta. Totusi, unii nu au aceste circumstante care sa le permita sa isi urmeze inima si sa faca ce trebuie si raman la locul de munca infect desi se dezumanizeaza si isi pierd mintile.
   Esti de acord ca nu putem sa ii judecam si criticam pe cei care nu au puterea/conditiile sa faca ce ai facut tu?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • EU SUNT UNUL din aia care sunt multumit de POSTA ROMANA. Eu locuiesc linga Bucuresti intr-un oras-comuna unde avem Posta. In permanenta la ghisu sunt doua oficiante care nu stau deloc, indiferent de ora! De multe ori am stat la coada sa iau/dau ceva. Ma uitam la ele ce fac, accesau calculatorul, scriau pe borderou, completau niste tabele, stampilau,incasau bani etc. toate astea pentru o singura operatiune! Mai venea si cite un/o ametita sa se certe cu ele! Totusi ramineau calme! Si asta, vorba cuiva de aici, pentru 5-6-7 sute de lei pe luna! Dar unde sa se duca? Stiati ca exista si Posta paralela, asa ii zic eu, niste firme care duc facturi si alte plicuri de la banci si care le dau muie angajatilor in loc de bani? Mihai daca vrei sa faci un bine, fa o firma de curierat postal! Poate ai veni cu un concept mai bun decit muie si prosteala pentru muncitori!

   Îţi place sau nu: Thumb up 8 Thumb down 1

  • @gheo, din ce ai spus tu aici eu înțeleg un singur lucru: deci se poate să nu-ți bati joc de clienți, deși lucrezi la Poșta Română. Cu atât mai mult mă voi enerva când îmi voi lua peste bot de la nesimțiții care lucrează acolo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @mihai – intelegi doar ce iti convine si mai si sublinezi ca sa ne programezi si pe noi sa intelegem si ce ai inteles tu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 3

  • @I AM WE ARE, înțeleg ceea ce este de bun-simț să înțeleg. Că într-o comună de lângă București se poate, iar în rest nu se prea poate.
   Dap, eu vă programez să înțelegeți exact ce vreau eu. Hai, frate, cine nu are propriul creier și așteaptă să fie programat de alții, își merită soarta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • @Mihai Vasilescu, să nu uit, în ziua în care voi citi că s-a vândut (sau dat moca) Poșta Română, mă voi îmbăta de bucurie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • hai ca am comentat azi ca niciodata, zici ca sunt PR-ul Postei! Nu exista padure fara uscaturi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, si ce dacă ai comentat mult? Nu te-a mâncat nimeni. 😉
   Problema este că la Poștă padurea este constituită în majoritate din uscături. Aici e buba.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @mihai – hai sa ne raportam la conditiile specifice: la tara stresul este mai mic, oamenii nu sunt chiar atat de grabiti si in plus sunt sanse mari sa se cunoasca toti intre ei.
   in bucuresti toti sunt foarte grabiti, nu dau 2 bani pe persoana de langa si pe problemele ei si de aceea un client bucurestean poate sa scoata pe dracu din tine in timp record. de aceea este mai usor sa ramai om intr-o posta de la tara…

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 2

  • @I AM WE ARE, hai să ne raportăm la ce am zis eu. Evaluarea periodică a personalului pe bază de interacțiune cu clienții și ai să vezi miracole în oficiile poștale bucureștene. Miarcole, îți spun, vor începe orbii să vadă și surzii să audă. Dacă tot țin cu dinții de locul ala de muncă prost plătit, înseamnă ca altundeva nu au unde să plece. Așa că vor face orice să nu-l piardă. Inclusiv să se poarte uman. Iete, ce idei bune îmi vin azi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • Eu nu ma simt superior si jmecher niciodata cand intru la Posta. Ma simt ultimul om si umilit. Cred ca toti ar trebui sa scriem despre expereintele cu ei, nu sa acceptam nesimtirea si tupeul functionarilor de acolo. My two cents.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @DanB, exact, “umilit” este cuvântul. De fiecare dată mă simt umilit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Posta e de cacat, si astept sa se inchida dracului mai repede. Asta le spun si idioatelor de la ghiseu in fiecare saptamana, daca am “noroc” chiar de doua ori pe saptamana. Toate idioatele puse la ghiseu, abia stiu sa tasteze si sa citeasca, da sunt tari in clontz ele. Da, sa se desfiinteze si idioatele astea care stiu sa se uite pe sub ochelari si sa pufneasca sa ramana fara serviciu, sa se duca pe plantatie la patron, sa mai faca pe sefele retardate si acolo. ( imi amintesc de vanzatoarele alea comuniste acum, ca inca nu au murit toate nici alea) Nu poti sa tragi un partz cu o institutie ca trebuie sa trimiti un rahat prin posta, da de ce posta???? DE CE????

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @malina, nu să se închidă, doar s-o vândă și să intre pe piață ca o societate normală supusa legilor concurenței. Și n-o să mai vezi angajați nesințiți nici să dai cu tunul.
   Au eclusivități cu instituțiile depre care vorbești, de-aia trebuie să trimiți prin Poștă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 13. Waaaa te rog nu imi spune de posta romana!!! Eu m-am certat o ora cu o m****a de functionara care nu a vrut sa imi dea coletul pe motiv ca de ce mi-am permis eu sa cer sa ajunga la oficiul ala postal, daca eu am domiciliul in alta zona? Si sa ma duc la oficiul postal de care apartin si sa fac cerere acolo sa fie trimis si de abia dupa aia il pot ridica!!! I-am explicat cat de frumos am putut ca daca sunt in celalalt capat de tara si mi se scoala mie sa comand un pachet, nu trebuie sa astept sa ajung acasa ca sa il pot ridica! O dobitoaca imbecila pe care o doare in paispe de serviciul ei. Pe principiul ca daca mie nu imi place ce fac, lasa ca va f*t pe toti!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Diana Vasilache, ai scăpat ieftin. Puteau să te și bată.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Nu, ca eram insarcinata 🙂 Si sincer cred ca asta m-a oprit pe mine sa nu le rup in bataie acolo!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Diana Vasilache, că le păsa lor de sarcina ta. Dacă mai faceai mult scandal, te și moșeau acolo. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 14. Aaaaa!!! Stai ca mi-am mai adus aminte una! Tot cu minunata institutie. Primesc niste bani din ROMANIA, BRASOV mai exact, prin Western. Si cum nu era nimic prin preajma, intru in Posta Romana sa ii ridic. La ghiseu, cucoana imi spune ca nu poate sa faca operatiunea, pt ca nu se accepta LEI. Prin Western se primeste doar valuta. Am ramas interzisa!! O intreb daca am nimerit bine tara si moneda oficiala, daca nu cumva s-a schimbat intre timp in yeni japonezi sau lire turcesti sau altceva…ca ultima oara cand am verificat se platea cu lei peste tot. Cum pana mea sa nu poti sa primesti lei la tine in tara? O cretina satula de viata si munca!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Diana Vasilache, aici cred că depinde și de regulile celor de la Western. Cred că ridici banii numai în moneda în care ți-au fost tirmiși. Că nu sta nimeni să-ti facă schimb valutar. Deci cum ți-i trimisese persoana? În lei sau în valută?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Tu ce crezi? In lei, normal! :)))) De aici si socul! Trimisi in lei, dupa capul ei ar fi trebuit schimbati in euro sau mai stiu eu ce, dupa care ea ar fi facut iar schimbul in lei. :O Say what???

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Diana Vasilache, looooooool. Asta deja e lipsă de creier, nu nesimțire. Atât o ducea pe ea capul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 15. Păi întrebarea primordială era de ce nu a ajuns la destinație pachetul în timp util!!! Restul e vînare de vînt! Nu am înțelegere pentru aiuriți!!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Revin, pe 12.05 am pus la POSTA ROMANA, un pachet penttru SUA! DOAMNA de la ghiseu mi-a dat o adresa, http://www.trackitonline.ru, pe care pot urmari coletul, pe baza Numarului de prezentare! Am intrat acum si l-am gasit distribuit catre firma din SUA!! Deci a facut 5(cinci) zile! E adevarat ca am fost la Posta 6 care are serviciu de vama!!! Vorba cuiva, de mai sus, de ce nu s-a dus la Atlasib sau pe Barbu Vacarescu la Amad? mh? de lene cred!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, am răspuns deja la întrebarea de ce nu a apelat la Atlassib. Poșta era lângă biroul lui, pentru Atlassib trebuia să meargă jumatate de oraș. Și eu m-aș fi dus tot la poștă în condițiile astea.
   Da, tanti de a doua zi i-a dat tracking number și tot ce trebuie. A depistat unde este coletul. Eu povesteam despre prima funcționară care s-a pișat pe el la modul voios.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Hai lasa ca am citi cu atentie si nu mi-a scapat nimic, nu mai sari asa! Eu am zis ca am incredere in Posta Romana! Cit despre tanti aia, nu toate mustele fac miere! Nu o fi stiut sa caute in calculator! Acum sa nu sari ca ce cauta acolo daca nu stie sa manevreze calculatorul, ca iti spun, ca un patit, ca nimeni nu investeste in instructajul personalului in cunoasterea si minuirea sistemelor de calcul. Am trait-o pe pielea mea, crede-ma! am lucrat la Electrica si la Enel, unde se schimbau softurile de mama-mama si nimeni nu se catadixea sa instruiasca personalul asa cum trebuie. O spoiala si gata!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, am serioase îndoieli că nu știa să se uite în calculator. Și chiar așa să fi fost, chema pe cineva care știe. Sau îi spunea să vină mai incolo că e sistemul picat. Sau ceva din care să reiasă ca vrea să-l ajute. Dar ea i-a trântit un “nu se poate” și cu asta-basta.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • P.S.- credeam ca ai observat cu ce site lucreaza Posta Romana! Hai ca-ti spun eu, cu un site din RUSIA!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, ha? Nu știu ce zici. Despre ce site din Rusia vorbești?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Pai vezi ca nici tu nu citesti, este vorba de site-ul de urmarire a trimiterii, asa au toti curierii inclusiv posta. Numai ca Posta Romana are un site din RUSIA. Stii e o chestie care iti arata unde se afla pachetul/scrioarea ta! By the way, scria una pe aici(inclusiv tu) ca sa sa se vinda/privatizeze/moara Posta, ca si institutie de stat! Dupa cum am scris si mai sus am lucrat vreo 30 de ani la Electrica! Acum a venit Enel.Te rog sa te duci sa ceri sa te branseze cu o casa noua la retea! Sa vezi cit dureaza! Am prieteni care se saturasera de Electrica si de abia asteptau sa vina “investitoru” sa mearga treaba ca “unsa”!!! Acum regreta!!! Si exemplele pot continua!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @gheo, nu aveam de unde să știu. Nu am track-uit în viața mea ceva pe site-ul poștei române. Sper să nici nu fiu nevoit s-o fac.
   Am zis eu că Enel sunt mai breji? Mă îndoiesc că ar fi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @gheo – doamne ce multa nevoie aveam sa gasesc macar un singur comentator care sa caute (macar) sa inteleaga de ce se intampla asta. Se vede ca ai mai multa experienta de viata si intelegi mai bine cum fucntioneaza lucrurile si de ce nu funtioneaza asa bine altele…
   iti multumesc!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • ma trolezi!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, eu??? Nu, mă, ce-ai?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @gheo, nu știu la ce te referi cu trolatul.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Pai nici nu mai stiu ce sa cred. Mie imi place aici la tine ca unele lucruri se mai iau si la misto! A trola nu inseamna a lua la misto? Dar subiectul asta chiar ca mi-a adus aminte de vechiul si singurul, loc de munca pe care l-am avut! Incerc sa explic ca “privatizarea” nu e singura solutie si nici cea mai sigura in obtinerea unor efecte multumitoare la nivelul individului. Ma asteptam ca cineva sa scrie ca la cit s-a furat de la Posta ma si mir ca mai exista, la fel si cu Electrica! Probabil ca nu s-a ajuns la fundul sacului! Cind s-o ajunge o sa se intimple ca si cu Electrica si nu mai stiu cite institutii si intreprinderi de stat. Se vor vinde pe nimic dar cu o spaguta, nici aia foarte consistenta, unor golani din vest!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @gheo, perfect, păi să nu se privatizeze atunci. Dar să facă un sistem de evaluare a personalului care să includă și interacțiunea cu clienții. Să vezi atunci că se poate. Exact cum ziceai tu mai înainte despre cele două funcționare de la tine din comună, care sunt așa cum trebuie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • @gheo, ba da, ne mai luăm și la mișto pe aici, dar azi am fost eu prea serios. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 16. @I AM WE ARE iti spun sub cuvant de onoare ca nu aveam conditii: locuiam in chirie, aveam un copil de 3 ani, sotul fiind singurul salariat! Dar am avut si am constiinta si demnitate! Ele m au impins intotdeauna sa reusesc!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 1

  • Pentru motive similare eu am schimbat loc de munca foarte bine platit, tot cand aveam copil mic acasa. Am ramas doar cu salariul sotiei.
   Asadar, inteleg si apreciez!

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

 17. Eu cu poșta nu am avut ”mari” probleme, în afară de faptul că tata trebuia să meargă la poștă după pensie cu toate că avea piciorul amputat, iar cei care erau în stare să meargă la poștă, mergea poștașul la ei. Aaa, mi-am adus aminte că am pus un colet pentru fratele meu, iar la o oră și jumătate după ce l-am pus, mă sună poștașul și îmi spune că a fost trimis înapoi coletul. Say what? Am făcut o criză de nervi, iar apoi am mers la alt oficiu poștal, la 20 de km distanță și acolo s-a putut trimite.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @mircelaionelailca, da, da, mici probleme pe genul “s-a rezolvat, nu se poate”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @mihai, ceva de genul, dar eu încă colaborez cu poșta, e mai ieftin. Dacă comand ceva online, curierul îl plătesc cu 20 de lei taxă fixă plus vreo 15 lei că satul nu se află în raza de acoperire, dar prin poștă îmi ajunge a 4 a zi și plătesc 5 lei, maxim 10.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @mircelaionelailca, evident că este mai ieftin. Doar plătim toți, din buzunar, subvențiile, ca să fie mai ieftin.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 2

  • asta nu conteaza pentru mihai si pentru aplaudaci.
   mai bine sa o vanda pe 3 lei si sa aduca nivelul serviciilor si al tarifelor la cel al pietei, nu conteaza saracii si batranii.
   conteaza doar sa fie tratati domne cu respect, ca d’aia dau ei banu

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @I AM WE ARE, looooooooooooooool. Da, frate, vreau s-o vândă pe trei lei și să fie în pula mea în stare să îmi ofere serviciile pe care le plătesc. Atât. În rest mă doare în pulă unde ajunge Poșta Română. ÎNTELEGI? IN PULĂ MĂ DOARE! Vreau doar să primesc înapoi contravaloarea banilor pe care-i dau, in servicii și în atutudine non-nesimțită! Deci, la un grabnic faliment le urez și la o vânzare cât mai rapidă spre cineva care este în stare s-o ia. Cu șpagă sau fără, nu mă interesează! S-O DEA MOCA!!!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • @I AM WE ARE, ar avea un bonus din partea mea, daca le-ar da-o moca americanilor. Măcar ăia au dovedit că știu să facă din rahat bici. Din partea mea pot să-i schimbe și denumirea în Poșta Americană. Mă lasă la fel de rece. Ah, si să aducă numai personal american. Cowboy să fie la ghișee, că mi se rupe pula. Cam asta am vrut să subliniez.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @mihai – inteleg. exact ca tine gandesc toti cei care lasa tara sa se duca pe pula.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @I AM WE ARE, da, da, recunosc, eu am lăsat țara asta să se ducă pe pulă. Eu și cu toți ceilalți care ne uităm ca boii la jegoșii din spatele ghișeelor și-i lăsăm să-și bată joc de noi. Aici ai avut mare dreptate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 18. I AM WE ARE, eu nu sunt aplaudac, cum spui tu, al lui Mihai. L-am contrazis de cate ori nu am fost de acord cu el. Dar astazi nu cred ca etse cazul pentru ca are dreptate. In schimb nu ma pot opri din ras cand iti citesc tampeniile. Imi dai impresia ca nu traiesti intr-o lume reala si ai una a ta inventata. Nu numai cu ce ai spus azi ci in general. Parca esti venit de pe alta planeta și debitezi numai citate motivationale.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Ai mare dreptate, chiar ai nimerit multe. Traiesc in lumea mea, dar am asta nu inseamna ca nu stiu si lumea ce ne inconjoara.

   Faptul ca te fac sa fac sa razi cand eu vorbesc serios si incerc sa arat o alta fata a lucrurilor este un enorm semnal de alarma pentru mine, ultimul 🙂 am simtit de multe ori ca nu este locul meu aici, dar am continuat pentru ca sunt prietenul lui Mihai si pentru ca am considerat ca e mai bine asa.
   Azi realizez ca am gresit, nu am ce cauta aici, e mult mai bine in lumea mea.
   Iti multumesc pentru feedback, m-a ajutat enorm.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • plat sau geoid? zi serios acum

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • partea de la suprafata este plata si are un dom de sticla deasupra, pe la aprox 100km.
   zid de gheata de jur imprejur.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @I AM WE ARE: du-te la mare cu un binoclu 😉 si pune banii pe masa inainte 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ai dreptate, it is StillRound 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @I AM WE ARE: is that crap a yes or a no ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 19. Credeți că poșta din Românica e nasoală? S-o vedeți pe aia din EAU(Dubai). Mămicăăă, niște îngălați de habar n-au statele lumii. Mi-a trimis cumnatu’ o procură pt “nește cheștii” de rezolvat acișilea în Românicam și a facut 9(nouă) zile. Când am trimis înapoi cu poșta vieții de la noi, în 3(trei) zile era la destinație. Așadar, se pare că încă funcționează. Părerea mea.
  P.S….și culmea, nu am dat de murături la ghișeu, ba chiar foarte pricepute tipele și amabile.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @diabolic, eu nu am zis că nu funcționează. Ci ca e plină ochi de nesimțiți. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 20. @Mihai, asta am priceput din prima, dar nu peste tot sunt, și, cum spuneai tu mai devreme, ai avut experiențe plăcute la finanțe,parcă?, dar eu nu am fost mulțumit de funcționarii de acolo. În fine, ideea postării e înțeleasă, cel puțin de către mine, eu doar am făcut un comentariu cu privire la un serviciu care există într-o anume zona unde ăia chiar au servicii de calitate în general, în schimb sunt praf cu poșta lor. Pe bune.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @diabolic, sunt absolut convins că se poate și mai rău ca la noi. Nu vreau să mă gândesc cum o fi poșta din țari ca Bulgaria sau Albania. Sau, poftim, Emirate cum zici tu. Dar eu trăiesc în România și plătesc bani pe serviciile poștale în România. Apai aici mi-aș cam dori să nu se pișe nimeni pe mine, pe banii mei. Știi ce zic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @Mihai, total de acord cu tine. Știi, eu am replica asta tot timpul pregătită pt prestatorii de servicii, indiferent de domeniu: băi nene, tu trăiești din banii mei, nu eu din ai tăi(e drept că sunt puțin ipocrit la faza asta, având în vedere că sunt în domeniul apărării) și se cam termină cu șmecheria. Și ca încheiere, o pățanie cu un operator de curierat privat(Cargus), aveam de primit un colet acasă, dar fiind de serviciu într-o locație apropiată(3min de mers cu mașina) î-i spun curierului care m-a sunat când era în fața blocului unde sunt și-mi spune că el nu bate drumul până acolo că nu e treaba lui ca nu sunt eu acasă și să mă prezint eu la sediul lor. Zic, ok, lasă că sun acolo. Am sunat și am expus problema, iar tipa de la telefon mă întreabă când sunt acasă. Am stabilit întâlnirea și mă trezesc la fix ora și data stabilită cu același curier care mă sunase cu 2 zile mai devreme. A început să se vaite că era să ramână fară muncă din cauza mea. Și i-am tăiat-o scurt: eu te plătesc, tu execuți ce e în fișa postului tă. Hai Pa!
   Scuze de lungirea poveștii. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @diabolic, sunt convins că există poveşti nasoale despre orice operator de curierat am vorbi. Bine i-ai făcut ăluia. Aş fi procedat identic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. @I AM WE ARE: Nu sunt impaciuitorul suprem, dar trebuie sa iti dau dreptate. E mult de scris dar imi doresc concizie, pentru ca sunt obosit si nu vreau sa mai obosesc la randul meu pe altii. Parerea mea e asta: oficiantele sunt super incarcate cu sarcini. nu mai fac doar posta pura. La Brasov cel putin, mai incaseaza si tot felul de dari si biruri, vand papetarie, cartele telefonice preplatite si tot felul de chestii d-astea marunte care iti mananca sufletul. Si sunt prost platite. Si multe sunt in varsta si nu le-ar mai angaja nimeni in alta parte, decat daca mai trezesc cuiva vreo idee de sex cu MILF-e. Factorii de pe teren (a.k.a.postasii 🙂 ) o duc mai rau: ploua, ninge, bate soarele, te latra/musca cainele clientului te duci….Nu , nu lucrez la posta, nu, nu mai primesc/trimit nimic cu posta romana (am internet de foarte multa vreme si mai toate facturile si platile le fac electronic, coletele mi le aduc firmele nou aparute iar felicitarile le fac prin telefon cu mentiunea ca intotdeauna imi dau intalnire cu cel de felicitat pe mai tarziu face-to-face, chiar daca sta in S.U.A. iar in 90% din cazuri reusim) dar ii stiu, pe unii ii cunosc din copilarie chiar si am pretentia ca ii inteleg. Uscaturi gasim peste tot in padure. Nu toti cei din josul ierarhiei sunt de vina. Pestele de la cap se impute. Nu stiu de ce se doreste moartea sistemului, ca n-a fost intotdeauna dracul atat de negru! O seara calma va doresc!
  Respectele mele tuturor, Victor

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Victor, foarte frumoasă teoria ta. Are o singură hibă. De fapt două. Prima ar fi că singur ai spus că nu le utilizezi serviciile. Oare de ce? Şi cum poţi să fii informat despre ce mai e intr-un oficiu poştal dacă nu ai mai intrat în unul de multă vreme.
   A doua hibă ar fi că în oficiul despre care am povestit este gol, nu intră nimeni. Deci nici vorbă despre supra-încărcare. Femeia aia citea. Deci vorbim despre nesimțire, nicidecum că nu mai ştia de capul ei de treabă. Cam astea ar fi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 22. Mai intru la posta. Incercand sa fiu concis am omis detalii. Mai fac comisioane unor vecini mai in varsta, desi in adancul sufletului nu vreau. Dar is deodata pe lumea asta cu mama si, neh…si tu ai mama! Pe mine ma omoara aglomeratia din oficiul postal nr. 4 Brasov, nu spatiile goale! 🙂 La faza asta am punctat tot scurt incercand sa sustin punctul (si al tau!) de vedere ca nu toate oficiantele sunt asa. Da, ar trebui cernute, dar asta e tot o poveste mai lunga! Poate ca ma insel, poate ca intru in prea putine oficii, poate ca intru prea rar, dar, repet, cunosc vreo 4 angajati ai postei romane si nu sunt cele mai diabolice fiinte de pe lumea asta.
  Fericire tuturor!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

 23. Revin matinal: ca si @I AM WE ARE sunt destul de dezamagit cand vad ca desi ne-ai oferit un loc unde sa ne destindem, tot romani ramanem: de ce trebuie sa ii dam omului in cap (cu cuvinte grele si fraze veninoase) atunci cand nu suntem de-acord cu el? Am vazut peste tot pe Internet acelasi comportament pagubos. Desi stim cu totii ca nu aici si nu asa vom rezolva problema noi tot omoram omul care nu-i cu noi. Eu de-aici nu plec, ca-s prea batran ca sa ma cert cu cineva, ca nu mai am pe urma timp sa ma impac cu respectivul (expresia nu-mi apartine dar imi place!) cum vrea sa faca @I AM WE ARE. Si-apoi pot sa citesc in continuare ce scrieti voi fara sa mai comentez nimic; nici nu slabesc, nici nu ma-ngras.
  O viata frumoasa s-aveti!

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • @Victor, n-a omorât nimeni pe nimeni. Părerea mea.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Ba daaaaaa! A omorat rast o musca pe monitorul PC-ului! 🙂 🙂 La ,muste cat mai multe! 🙂 sa prinda rast experienta! 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @rast, măcar ai spoit-o bine? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Praf am facut-o! 🙂 Asa de praf, ca a luat-o vantul! 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @rast, dacă n-a rămas în urma ei o pată în forma chipului lui Arsenie Boca, degeaba. 😀 😀 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Hiiiii! Trebuie sa-i gasesc si la asta un chip 🙂 … da eu nu ma complic cu fel de fel de popi… 🙂 era chipul lui nenea Iisus 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @rast, nu e la modă. Arsenie Boca sau nimic. Iisus nu interesează pe nimeni.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ioiiiii! da’ demodat mai sunt! 🙂 Da’ Arsenie Boca este “the best” in moda… sau altu’? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @rast, 2015 este anul “Arsenie Boca”, s-a hotărât deja. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Sa ma mai gandesc! 🙂 Il adopt pe Boculet… 🙂 sau astept pana la anu’ 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @rast, încă nu e momentul pentru Boculeț. Mai așteapta un pic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Ok! 🙂 Eu ma termin aici… cu comentariile 🙂 ca ma tem sa nu se termine paginile Internetului 🙂 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @rast, nu are cum. Unde se termină internetul începe Arsenie Boca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Mihai! Ai fost vreodata la Prislop, la manastire? Daca nu, foarte bine! Si nici sa nu-ti propui! Ai suferi umilinta suprema ca si crestin ortodox obisnuit! Povestea e lunga, parc-a s-a mai scris si pe aici cate ceva, si e trist ce haos e acolo!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Victor, n-am fost, dar am văzut despre ce este vorba. Tipic pentru un popor lingător de moaşte. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Nu stiu ce e mai trist: situatia dezastroasa de la posta, sau penibilul clientilor sai. Cum am spus si in articolul cu Taxi si Uber: orice firma reflecta cu desafarsire clientii pe care-i are. 90% de aici habar nu au unde incep si se termina drepturile lor dar sunt altii de bine. Unu mai sus urla ca nu i-a venit buletinul la oficiu langa el auzi… de parca are vina posta ca adresa scrisa de politia romana sau cine draq a trimis buletinu era la alt oficiu. La fel si cu cardurile de sanatate. Toti veneticii din Bucuresti, aterizati pe aici cu rame intre picioare, apar in baza de date a CNAS prin fundaturile de unde sunt originari. Daca ala stie ca tu inca sapi fantani, normal ca-ti trimite cardul de sanatate in vagauna aia. Dar e posta de vina nu? Lu tanti i se explica foarte clar ca a plecat coletul din tara, ea injura posta. Stiu ca o sa vina ca un soc dar dupa ce a parasit tara , un pachet cade in grija administratiei din tara prin care trece. Toate firmele de curierat au lucrat ani si ani de zile fara sa plateasca o singura taxa si acum ei sunt profesionisti si de pusi in rama.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Parere, nu știu la ce te referi. Nu am scris nici măcar un cuvânt despre companiile de curierat. Eu m-am referit strict la ceea ce ai citit deja în articol.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Pingback: mihai vasilescu blog | Să mai spună cineva că berea nu este medicament

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.