Două ştiri m-au făcut să mă îngreţosez azi dimineaţă.

Prima este cea despre Alina Bica, fostul procuror şef al DIICOT, pe care instanţa a mutat-o în arest la domiciliu. Aveţi mai jos interviul pe care l-a dat exact când părăsea penitenciarul Târgşor. Rar am văzut o mostră de nesimţire mai mare. Dacă aveţi două minute libere, vă recomand să vă uitaţi. Eu am rămas cu gura căscată.

Iar dacă nu aveţi răbdare să-l vedeţi pe tot, măcar de la minutul 1.15, merită cu prisosinţă. O să vedeţi ce replică dă, distinsa puşcariaşă, la afirmaţia reporterului „aţi fost o femeie de succes”. Se îmbăţoşează toată şi i-o trânteşte insolentului peste faţă:

-Greşit, sunt o femeie de succes în continuare, stimate domn!

Păi cum morţii mă-tii să nu fii, fă? Numai capetele de acuzare pentru care eşti la bulău însumează nişte milioane de euro. Darămite ce-ai mai apucat să doseşti. Ai absolută dreptate, eşti în continuare o femeie de succes, doar hoţul neprins, negustor cinstit se numeşte. Futu-vă în gură să vă fut, cu tupeul vostru jegos cu tot. Şi pe tine şi pe vita ailaltă de Udrea. Sper să vă bage la pârnaie şi să ma bucur de fiecare zi pe care o veţi petrece acolo.

A doua ştire care m-a făcut să mă frec la ochi este aproape hilară. Onor biserica ortodoxă română s-a căcat pe ea şi a început să zbiere că Zăvoranca nu a înmormântat-o creştineşte pe mă-sa. Nu că i-ar fi întrebat cineva, dar de ciudă că n-au umflat caşcavalul de la mort, s-au autosesizat mai ceva ca ANAF-ul. Înţelegeţi? Îi durea pe ei că n-a fost creştineşte, cum mă doare pe mine dacă plouă la Antananarivo. Banu’, unde e banu’ care ni se cuvenea nouă şi ni l-au furat veneticii ăia de sub nas? Cam despre asta este vorba, dacă citeşti printre rânduri.