De fapt, cred c-am exagerat un pic, 1 august este aproape cea mai urâtă zi din an. Cea mai urâtă fiind, desigur, 31 august.

Sper că nu are rost să vă explic de ce 31 august e cea mai urâtă, că e sub demnitatea mea.

Tot ce pot să fac pentru voi este să vă explic, în caz că nu reușiți să vă prindeți singuri, de ce zic că și 1 august e aproape la fel de urâtă.

Pentru că e groaznică la nivel de simbolistică, prieteni, de-aia. E cea mai urâtă zi din an pentru ce transmite la nivel subliminal: e gata și vara asta.

O să ziceți că nu e chiar așa, că până la urmă mai este o lună întreagă de vară și că-n ultimii ani a fost cald și-n septembrie, ce atâta tragedie.

Sigur, cum spuneți voi, eu doar atât vreau să vă transmit.

Dacă ați avut deja concediul, dacă ați fost deja în vacanță, știți mai bine ca oricine despre ce vorbesc aici. Vi se fâlfăie extrem de grațios că mai e o lună de vară sau că e cald și-n septembrie.

Pentru voi vara a trecut încă din secunda în care ați intrat în casă și v-ați apucat să desfaceți bagajele. Poate să fie vreme de plajă până la Crăciun, pentru voi NU MAI CONTEAZĂ, așa că 1 august vine doar să confirme ceva ce știați deja.

Iar dacă n-ați avut vacanță încă, dacă sunteți în perioada aia de dulce așteptare când nu vă mai pasă de task-uri, target-uri, obiective și alte rahaturi care vă intră pe o ureche și vă ies pe alta, dacă tot ce vreți este să treacă mai repede timpul și să vă vedeți plecați, am o veste și pentru voi.

O să treacă vacanța aia mai repede decât trece rapidul prin haltă pe la Dâlga. Nici n-ați împachetat bine, că trebuie să despachetați și să vă întoarceți la xceluri, p&l-uri, task-uri, target-uri și obiective. Practic, ce trăiți acum este doar o amânare a agoniei.

Gata. Mulțumiți?

Mai povestiți-mi acum despre cum e cald și-n septembrie. 😛

S-a cam terminat cu vara, prieteni, și trebuie să acceptați asta indiferent că vreți sau nu.

sursa foto: freepik.com