Vă mărturisesc extrem de sincer că habar nu aveam cine e Bia Khalifa sau că ar exista vreo persoană cu numele ăsta (mă rog, care-și zice așa, că pe ea o cheamă Bianca Nuștiucum). Dacă mi-ai fi zis despre, ți-aș fi explicat că probabil faci o confuzie cu Mia Khalifa.

Dar nu, prieteni, Bia Khalifa există și este ființa mirobolantă din cele două videouri de mai jos.

Pe primul l-am văzut la Cetin și m-am lămurit care e faza cu scandalul de pe aeroport. I-au cerut polițiști de frontieră pașaportul la control, dar cum ea nu vorbește sărăceza, evident, nu avea cum să înțeleagă ce vor săracii ăia de la ea. Plm, cineva ar trebui să scoată un dicționar sărăcez-român și român-sărăcez.

Nfine, după ce m-am lămurit care e faza cu scandalul de pe aeroport, am început să caut pe net să văd cine e Bia Khalifa și cu ce se ocupă, de ce e ea celebră? Și uite-așa, din search în search, am ajuns la cel de-al doilea video.

Prieteni, oameni buni, vă roagă fratele vostru să vă rupeți 19 minute din viață și să vă uitați la cel de-al doilea video. Eu n-am mai văzut în viata mea așa ceva. Te uiți, te enervezi de-ți vine să-ți tai venele, după care treci la faza în care vrei să spargi ecranul. O să și râzi, dar nu pentru că e amuzant ce spune, o să râzi pentru că prostia este, uneori, amuzantă. Vă jur că la faza cu „cine e Ion Iliescu?” am râs atât de tare c-am scapat și câțiva stropi de pipi (dar io am și-o vârstă, nu se pune).

Într-un final, o să-ți spui că așa ceva nu există. Dar, din nefericire, există. După cum puteți constata și singuri (să dați click pe „watch on YouTube” sau „vizionează pe YouTube”, altfel n-aveti cum).

Primul video:

Al doilea video: