Mă uitam la sondajul ăsta pe care nu știu cine l-a comandat, dar ce știu cu siguranță este că m-a umflat râsul citindu-l.

De ce? Păi eu personal cred că AUR este în realitate mult mai sus în intenția de vot, treabă care mă face să mă gândesc foarte des cum ar fi să muncesc eu de pe undeva din Spania, să zicem? Eventual, să ies și la pensie tot acolo. Am mai zis pe-aici că Spania mi se pare cea mai bună opțiune din UE la ora asta.

Nfine, revenind la sondaj, că nu despre emigrat era vorba. Pun pariu cu voi pe orice că ăia de la USR nu mai fac unșpe la sută nici în visurile lor cele mai umede. Nu cred că există dezamăgire electorală post revoluționară mai mare decât USR-ul. Nici ăia 17.000 de specialiști (sau câți erau, că mi-e lene să caut) ai Convenției Democratice, din ’96, nu au dezamăgit atât de tare precum a reușit USR-ul.

Cunosc oameni care erau fani din ăia înfocați, erau extremiști când venea vorba de USR, care acum nu i-ar mai vota nici sub amenințare cu arma. Treabă pe care, din păcate, o vor constata useriștii cu vârf și îndesat peste un an. Pe scurt, eu nu cred că USR mai face pragul electoral pentru a prinde Parlamentul.

Nici procentul de peste 15% al PNL-ului nu mi se pare real.

Cu alte cuvinte, viitorul nostru sună mirobolant: PSD și AUR își vor da mâna peste țară și-n avântul primăverii, vor scălda plaiul ei minunat! După cum sunau versurile unui celebru cântec patriotic pionieresc. Versuri care azi sună pă mare trend, nu?