Ieri am stat doar prin Cluj, dar de ajuns în cameră am ajuns mult după miezul nopții, pentru că am avut pregătită și o vizită supriză la Observatorul Astronomic. Vizită despre care vă voi povesti cu altă ocazie, una în care să nu-mi pice ochii pe tastatură.

Așa că azi vă delectați doar cu poze. Noi vom fi pe drum la ora când citiți voi asta, iar mașina pe care o voi testa va fi Audi Q4 SPORTBACK e-tron. O mașină care de la exterior arată bine, mai rămâne să descopăr ce poate.

P.S. Chiar dacă nu vă arde de poze cu mașini, uitați-vă măcar la cele din dronă, pentru sunt cu adevărat spectaculoase.

P.P.S. Ca să vă răspund la o eventuală întrebare legitimă, am avut aprobare de la Primăria Cluj-Napoca să putem intra cu mașinile în acea zonă, n-am intrat așa de capul nostru. Nici n-ar fi posibil de altfel. Și tot ca să răspund unei întrebări care se tot repetă pe facebook, obsesiv și stupid, parcăm mașinile așa, într-o dezordine studiată, pentru că așa ne cer fotografii grupului. Ca idee, ne-ar fi mult mai simplu să le parcăm „la linie”, că ne ia mult mai mult timp să le poziționăm în formația asta aparent eterogenă. Mie nu-mi vne să cred că oamenii ne ceartă pentru treaba asta, dar am zis să fie clar pentru toată lumea.

Parteneri ROCHARGE:

➡️ Vitesco Technologies, producător de tehnologie pentru mașini electrice.

➡️ BT Leasing – Green Partner al ROCHARGE.

➡️ Michelin

➡️ Autonom – partener de mobilitate modernă.

➡️ Server Config – partener tehnic.

➡️ Renovatio e-charge – cea mai vastă rețea de stații de încărcare din România.

➡️ MOON România – stații de încărcare ultrarapide de până la 300 de kW.

➡️ MOL România – cu stațiile din rețeaua proprie.

➡️ Enel X Way – pune la dispoziție rețeaua de stații.

➡️ Euronews România – partener media al evenimentului.