Iată, prieteni, cum stau lucrurile. L-au sunat unii pe Nikolai Peskov, fiul lui Dmitry Peskov, prefăcându-se că sună din partea comisariatului militar care îl cheamă la vizita medicală pentru o eventuală încorporare.

Pentru cine nu știe încă, Dmitry Peskov este secretar de presă și purtător de cuvânt al Kremlinului, adică unul dintre cei mai importanți oameni din nomenclatura rusească.

Ce-a răspuns fiu-său când l-au sunat oamenii ăia pentru o presupusă încorporare? Uite, asta a răspuns: „ar trebui să înțelegeți, dacă știți că sunt domnul Peskov, cât este de nepotrivit ca eu să fiu acolo. Mă rog, o să rezolv problema la alt nivel.”

O să rezolve la alt nivel, înțelegeți? La nivelul ăla care nu e accesibil pentru pulime.

Atât vreau să știu. Oare cum te simți tu, ca cetățean rus care crede în propaganda lui Putin și în idealurile mamei rusia, când vezi că fiul lui Dmitry Peskov spune relaxat că o să rezolve la „alt nivel” o eventuală încorporare?

Nu-i așa că altfel îți vine să mori pentru patrie când îți dai seama că tu ai șanse bunicele să te întorci în palton de scânduri din Ucraina, în timp ce pe ăia, pentru care te duci să mori, îi doar în cur?

Se pare că i-au mai sunat și pe alți copii de personaje importante de prin Rusia. Cică toți erau hotărâți să rezolve la alt nivel, unul n-a spus: „Doamne, am crezut că nu mă mai sunați odată, acum vin, sunt în drum spre comisariat”. Nțțț, cine s-ar fi așteptat?