Mă gândeam să dezbat cu voi o chestiune care mi se pare extrem de interesantă.

Am citit mai înainte un sondaj de la care mi-a venit ideea să vă întreb ceva. Adică ăsta:

„Peste 60% dintre români  cred că pandemia de Covid19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra populației lumii. În plus, aproape 30% dintre ei cred că există un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare”. (sursa)

Ca să traduc cifrele astea în viețile noastre de zi cu zi, ar însemna că șase oameni din zece sunt convinși că pandemia de Covid19 a fost provocată de elitele globale pentru a impune controlul asupra populației lumii. Trei oameni din zece cred că există un plan la nivel global pentru implantarea de cipuri prin vaccinare.

Bun, perfect, înțeleg. Am mai discutat și-am mai râs pe subiectele astea de nenumărate ori. Altul era motivul nedumeririi mele. Unde sunt oamenii ăștia? Eu cunosc mult mai mult de zece persoane, dar să mor io dacă știu măcar vreun singur om care să creadă că elitele sau că cipuri. Bă, dar niciunul. Desigur, mă refer la cei pe care-i cunosc personal, nu la oameni fără fețe și fără identitate, de pe internet.

Procentele astea din sondaj sunt extrem de mari spre înfiorători de mari. Cu toate astea, eu n-am reușit să identific, printre oamenii pe care-i cunosc eu, măcar unul care să fie din astea două categorii. Să fiu eu extrem de norocos de nu știu chiar pe nimeni?

Ăsta e motivul pentru m-am decis să vă întreb, că poate ne lămurim: voi cunoașteți personal oameni care să se încadreze în astea două procente? Aveți în jur persoane convinse că sunt cipuri în vaccin? Sau că s-au strânse ele elitele într-o seară și-au hotărât cum sa facă să impună controlul asupra populației?

Că dacă nici voi nu cunoașteți pe nimeni, încă o dată vine întrebarea care mă macină: atunci unde sunt toți oamenii care cred balivernele astea?

P.S. Întrebarea este și pentru cei care nu mai locuiesc pe teritoriile rămase moștenire de la strămoșii daci liberi. Că prostia e universală, nu cred că deținem noi, românii, monopol pe ea.