Bănene, cred că-mi fac un AMR până la 1 martie, că nu mai pot. Efectiv mă termină psihic iarna. Da, da, știu toate poveștile despre cum nu mai sunt iernile de altădată. Foarte bine că nu mai spunt, partea mai nasoală e că mie nu-mi plac nici astea de acu’. Dacă mai și ninge, cred că mă retrag o vreme, intru în hibernare.

Hai, luați de citiți.

  1. De ce nu le spunem oamenilor că ne place ce fac?
  2. 11 tipuri de sefi romani
  3. De câte ori ies audiențele radio, avem numai numere 1 (It’s funny cos it’s true. Am vrut să scriu și eu despre asta pentru că absolut toate posturile pe care le ascult au ieșit pe primul loc anul trecut. Trăiesc cu impresia că, după ce ies audiențele, în redacțiile tuturor radiourilor din România are loc aceeași ședință. Îi cheamă șeful ăl mare și le spune că nu pleacă nimeni acasă până nu se găsește un segment de piață pe care au ieșit numărul unu. Și uite așa poți să comunici c-ai fost radioul numărul unu în preferințele ascultătorilor de sex gender fluid, din mediul urban, în intervalul orar 17.00 – 17.09, pe segmentul de vârstă 17 ani – 17 ani și 3 trei luni. De-aia zic că e foarte funny)
  4. Masturbarea ameliorează simptomele COVID-19. Ce spun experții (Am zis să ajut si io cum pot în lupta cu pandemia. Cu plăcere)
  5. Mamutul din Antarctica