Gata? V-ați revenit? Știu cum e să te întorci la muncă după liberele de sărbători. Cel puțin în prima luni, blue monday aia sau cum se cheamă, îți vine să faci orice, doar să nu te duci la muncă. Sună ceasul să te trezești și te lupți minute bune cu tentația ca în loc de dat jos din pat, să trimiți un email cu demisia.

Nici măcar în prima zi lucrătoare de după concediul din vară nu simțeam sfârșeala aia în organism pe care o simțeam în prima zi lucrătoare din ianuarie. De-aia vă întrebam dacă v-ați revenit.

Hai, luați de citiți, că trece. 😀

  1. Din ciclul „ce nevoie am eu de psiholog?”. Well…
  2. Tu știi, mă, cine e tata?
  3. O dronă cu defibrilator a salvat viața unui om. (Pe mine abia la știri din astea mă ia depresia când îmi dau seama că nu voi apuca așa ceva în România pe parcursul acestei vieți)
  4. Tehnologia e o șansă incredibilă pe care copiii noștri o au
  5. „Salut, sunt George”. Fața nevăzută a liderului AUR George Simion, cum își face campanie în casele oamenilor (Vă spun foarte sincer c-am fost convins că AUR  e o bulă umflată care la următoarele alegeri se va fâsâi. Acum nu mai sunt atât de convins. De fapt, nu mai sunt deloc. Dacă nu înțelegeți de ce, ar trebui să vă întrebați când ați mai văzut lideri politici mergând să vorbească așa cu oamenii)
  6. Facebook și Twitter | De ce sunt blocate conturile politicienilor din SUA, dar nu și din România
  7. Nu e o rușine să muncești
  8. Despre aspirațiile celor de sub 35 de ani (Dacă ați citit articolul de la punctul 7, e musai să-l citiți și pe ăsta)