LATER EDIT

Am executat tragerea la sorți. În ordinea numerelor de pe tricouri, cei trei câștigători sunt:

👉 Denisa

👉 MAS

👉 Lăcrămioara

Să le urăm multă îndemânare și răbdare la asamblat puzzle-urile. Iar pentru voi, restul, o să mai am o supriză mișto, tot sub formă de cadou, săptămâna viitoare.

Harnici și organizați cum vă știu, probabil că deja ați terminat cu cumpărarea cadourilor de Crăciun. Dar, dacă prin absurd mai există pe aici cineva care încă n-a cumpărat cadouri faine pentru cei dragi, o poate face acum, în tihnă. 😊

Pentru că, fraților, în ceea ce sper să devină o tradiție începută anul trecut, o să vă las mai jos cum puteți pune mâna pe trei vouchere pentru unele dintre cele mai mișto produse promovate vreodată pe acest blog. Trei vouchere a câte 200 de lei, fiecare, ca să știm despre ce vorbim.

Mai mult ca sigur deja vă întrebați despre ce naiba vorbesc. Despre cele mai mișto puzzle-uri, despre asta vorbesc. Puzzle-uri 3D, făcute din lemn natural, care se asamblează fără lipici. Și da, deși n-ai nevoie de lipici pentru asamblare, minunățiile astea mecanice vor crea adevărate legături între cei care lucrează la ele, fie ei din familie sau prieteni, pentru a le face să funcționeze și pentru a le da viață. Dacă nu știți cum arată, aruncați un ochi pe videoul de mai jos și-o să vă lămuriți pe loc că am dreptate.

Acum că v-ați lămurit, hai să vă explic și cum puteți lua cele trei vouchere, nu de alta, dar e extrem de simplu. Intrați pe ugearsmodels.ro, vă alegeți un model care vă place și-mi spuneți, în comentarii, cui i l-ați face cadou. Se pune și dacă vi l-ați face cadou vouă, să știți. După care, joi dimineață (pe 16 decembrie) face fratele vostru tragere la sorți și-i aflăm pe cei trei norocoși. V-am zis că e simplu. Ah, încă ceva, dacă nu era evident deja, voucherele nu pot fi folosite decât pentru cumpărături de pe ugearsmodels.ro.

Dar indiferent daca o să fiți printre câștigători sau nu, e bine să știți că, dacă folosiți codul mihai10, o să aveți un discount de 10% la orice vă comandați de pe același site.

O să vă las niște sugestii cu puzzle-urile care mi-au plăcut mie cel mai mult, dar, știți cum e, oamenii sunt diferiți, ce-mi place mie e posibil să nu vă placă vouă și invers. De-aia sunt convins c-o să vă descurcați să găsiți și singuri ce vă place.

Așadar, dacă ar fi să aleg eu, în afară de mașina de drift mai jos, care mi se pare absolut senzațională (și pe care o găsiți aici), aș mai lua aceste șmecherii foarte tari:

👉 Ceas de perete cu pendul

👉 Dragonul Furtunii

👉 Marble Run Chain

Acestea fiind zise, abia aștept să văd ce vă alegeți.

P.S. Să nu uitați să mai aruncați joi un ochi pe aici, să vedeți dacă ați câștigat. Dar cel mai simplu ar fi să folosiți pentru comentat niște adrese de email funcționale, ca să le pot scrie și trimite voucherele câștigătorilor.