LATER EDIT
E ok, m-am lămurit, puteți să ignorați postarea. Test PCR negativ sau stăm acasă. Aia e, bine te-am regăsit Netflix.

Eram chitit să-i fac mâine o surpriză romantică distinsei ființe care-mi luminează sufletul și viața, dar se pare că n-ai cum să te ții de romantism în condiții pandemice. Fmm, covid.

Revenind, fetele nu-s acasă în weekend, așa că mă gândeam ca mâine dimineață să-i propun fashionistei să dăm o fugă la poporul frate și prieten bulgar, mai precis până la Veliko Târnovo, c-am auzit numai lucruri bune despre. Serios, cel puțin din pozele de pe net, orașul arată de parcă e în Italia, nu la vecinii degrabă crescătoriu de castraveți.

Daaar, pe site-ul MAE scrie că nu poți să intri în Bulgaria fără test PCR negativ. Indiferent dacă ai sau nu certificat verde, bulgarii cică cer și test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

În mod normal nu v-aș mai fi întrebat, că pare destul de limpede ce ai de făcut. Doar că sunt pățit cu site-ul MAE. Gen, m-am plimbat prin Europa, cu mașina, toată vara și toamna, nu mi-a cerut nimeni, nicăieri, niciodată, nimic din ceea ce MAE prezenta ca fiind obligatoriu.

De-aia aș vrea să aflu dacă e cineva pe-aici care a intrat în Bulgaria recent, cu mașina. Și dacă e, să-mi spună care e faza, îți cer test PCR au ba?

Da, știu, aș putea să mă duc să-mi fac acum testul PCR, dar mi-e lene rău. Mi-e atât de lene că, la o adică, sunt dispus să mă întorc mâine de la Giurgiu în loc să umblu azi prin București după teste PCR.

Mno, ajutați un frate la nevoie. Că mă apucă greu romantismul, iar de lăsat mă lasă repede. Se poate intra în Bulgaria sau nu?