Am văzut ieri seară știrea asta și m-am enervat de mi-a sărit tensiunea când m-am pus pentru o secundă în pielea medicilor ălora.

Bănene, eu înțeleg asta cu actul medical care n-are voie să fie condiționat de nimic. Înțeleg că ești obligat să tratezi la grămadă, vaccinați sau nevaccinați, oameni cu mai mult de doi neuroni sau vajnici urmași ai dacilor liberi, înțeleg că deontologia profesională nu te lasă să alegi cui îi dai oxigen și cui nu-i dai, înțeleg că ești obligat, ca medic, să nu ții seama de faptul că ăla, pe care încerci să-l salvezi, cu câteva zile în urmă mânca căcat despre cum vor ăștia să ne omoare cu vaccinurile.

Pot să înțeleg și că te chinuiești să-i trimiți în străinătate. Că te lupți cu tot felul de cetățeni cu doi neuroni, încercând tot tu să-i faci să înțeleagă că singura șansă a ăluia care zace în pat cu un tub de oxigen vârât pe gât este transferul la un spital din străinătate. Pot să înțeleg că, după ce faci eforturi să-l ții în viață până primești ok-ul pentru transfer, vine imbecilul de aparținător să-ți zică: „nu sunt de acord cu transferul, că vor să facă experimente pe el”. Eventual să mai ceară și externare, cât mai are ăla putere s-o semneze. Da, până aici reușesc cât de cât să înțeleg.

Ce nu pot să înțeleg este altceva. Cum, după toate astea, ai puterea să reziști, să nu te uiți în ochii lor și să le urezi un „futu-vă-n gură să vă fut de mizerabili reduși mintal”?! Groaznic, vă spun, nu cred c-aș rezista. Aș ajunge rapid la pușcărie din cauza unui imbecil din ăsta.

P.S. Ca să n-avem discuții inutile, mă refer la medicii ăia care se luptă zi de zi să salveze bolnavii de covid. La medicii ăia pe care-i mai vedeți surprinși de camere cum se odihnesc care pe unde pot, ajunși la capătul puterilor.

În niciun caz nu mă refer la imbecilii din sistemul medical care, pe lângă că nu s-au vaccinat, au mai și propovăduit anti-vaccin. P-ăștia îi consider unii dintre principalii vinovați pentru cei 600 de morți pe zi și pentru zecile de mii de infectări noi.

sursa foto: freepik.com