Sunt relativ șocat de o chestie. A ieșit pe internet zvonul că duamna senator Șoșoacă s-ar fi vaccinat.

Evident, habar nu am dacă e așa sau nu, cert este că nici nu vom putea afla vreodată. Că n-ai cum. Gheorghiță dacă ar ieși pe post să confirme, tot n-ai avea cum să știi dacă e sută la sută adevărat.

Ei, ce mă șochează pe mine sunt oamenii din bula noastră care cer dovezi cum că Șoșoacă s-ar fi vaccinat. Pentru că, nu-i așa, nu e frumos să răspândești astfel de zvonuri. Ce fel de oameni suntem noi dacă răspândim informații neverificate despre duamna senator?

Duamna Senator fiind o persoană de o integritate morală fără cusur, desigur, iar o știre precum asta urmând să-i aducă un prejudiciu de imagine imens. Știrea c-a făcut ce trebuia, ca să terminăm odată cu mizeria asta de pandemie, e aia cu prejudiciul, înțelegeți? Pentru asta oamenii din bula mea cer dovezi și-ți bat obrazul.

Altfel, ar fi ceva de neimaginat să fie într-adevăr vaccinată și să joace teatru pentru păcălit proștii care-i vor aduce capital politic. Vă spun, populația României ar intra în stare de șoc dacă ar afla că un politician român minte și manipulează masele. Doamne apără și păzește, cine a mai pomenit așa ceva?

Și da, o să mai zic o dată că habar nu am dacă Șoșoacă s-a vaccinat sau nu, dar nici nu mă interesează absolut deloc. Cine a lansat zvonul ăsta, și l-a făcut să se rostogolească atât de bine, este un geniu. Sămânța neîncrederii  a fost sădită în piepturile dacilor liberi care au ales libertatea de a face ce vor cu corpurile lor: „Ce ne facem, dacă până și doamna senator s-a vaccinat?”

Practic, știrea i-a lovit bine de tot la temelie. Și voi vreți dovezi pentru chestia asta? Ahahahahahaaa.

sursa foto