Cu regret trebuie să vă informez că tocmai am aflat vestea asta. Sunt considerat trădător al poporului și plasat pe o listă, alături de alți trădători de neam care ar trebui condamnați la moarte și executați.

Poate vi se pare hazlie toată treaba, dar doar până te prinzi că acest cetățean care n-are nicio problemă să condamne oameni la moarte (chiar dacă deocamdată doar virtual) este membru sau simpatizant AUR. Moment în care începi să-ți pui niște întrebări. Întrebări ale căror răspunsuri nu sună prea bine și parcă n-ai vrea să le afli pe pielea ta.

Din acest motiv, până se reglementează toate lucrurile astea cu trădarea și cu condamnările, că, na, probabil o să mai dureze un pic, știți cum e cu drepturile omului și alte tâmpenii birocratice, am solicitat în scris (prin email și mesagerie Facebook) o poziție oficială a companiei Optim Engineers. De pe profilul de Facebook al domnului cu condamnările, Cezar Victor Năstase, reiese c-ar fi angajat al acestei companii.

Până acum n-am primit nimic.

Prin urmare, solicit și pe această cale o poziție oficială a companiei Optim Engineers, cu privire la modul extremist de exprimare în spațiul public al unuia dintre posibilii angajați ai companiei: domnul Cezar Victor Năstase.

De fapt, dacă mă gândesc bine, cred că voi solicita și o poziție oficială a Poliției Române.