Pe la începutul pandemiei a primit fashionista de pe undeva o mască textilă. Pentru că io eram ăla care ieșea cel mai des din casă, evident că masca aia a ajuns la mine. Când am pus-o și pe măsură ce-o purtam, am văzut că nu mai trebuie să trag de ea tot timpul ca s-o așez la loc pe nas, dar mai ales când am constatat că NU MI SE MAI ABURESC OCHELARII, practic, parcă am auzit coruri de îngeri. Doar că, așa cum nicio minune nu ține la infinit, n-a ținut nici masca asta, pentru că era de unică folosință. Vă jur, aproape c-am plâns când am aruncat-o la gunoi.

De atunci încoace, mi-am cumpărat măști textile, de la aproape toate firmele care vindeau așa ceva. DE-GEA-BA! Nu erau nici  măcar pe aproape de masca aia oe care fusesem nevoit s-o arunc. Deja mă săturasem să mai caut și-mi luasem gândul, când am citit la Cetin un articol despre măștile de la Printcenter.

Meh, mi-am zis, nu cred că-s mai breze decât ce-am încercat până acum. Am ridicat din umeri și mi-am comandat două bucăți într-o doară, mai mult pentru că aveau reducere 30%.

Băbăieți, erau exact măștile ALEA, măștile pe care le căutasem io fără succes atâtea luni. Cum am scos-o pe prima din pachet și-am pus-o pe fățău, am știut că ALEA sunt. Am mai făcut imediat o comandă pentru tot familionul, că încă mai erau reduse cu 30%. Pentru mine și fashionistă, am luat simple, fără niciun model pe ele, dar fetelor le-am luat cu tot felul de emoji-uri, cățeluși și pisicuțe. Pentru că și la mini-fashioniste, aveam aceeași problemă: nu găseam măști pentru copii care să nu li se scurgă sub nas. Ei bine, astea de la Printcenter nu se scurg, stau exact cum trebuie.

Nu știu ce fel de măști folosiți voi și de unde vi le cumpărați, dar eu vreau să vă fac un pustiu de bine și să vă las aici acest cod: vasilescu30. Da, este cod de reducere 30% pentru măștile de la Princenter. Mai precis, aveți o reducere de 30% din valoarea coșului. Adică fix cum am prins și eu.

Dacă vreți să vă cumpărați, ați face bine să-l folosiți cât mai repede, pentru că reducerea e valabilă doar până luni, 21 decembrie.

O să-mi mulțumiți după ce le primiți.