Copii, ceea ce veți citi mai jos mi se pare una dintre cele mai șmechere chestii pe care vi le-am zis eu de când există blogul ăsta.

Nu știu dacă sunteți la curent, probabil că ați auzit câte ceva, dar o să aflați mai multe de la mine acum: Vodafone tocmai a lansat Vodafone TV.

Ce înseamnă asta? Păi, ca să vorbesc pe înțelesul tuturor, înseamnă că printr-un mediabox 4K (cutia aia pe care ți-o instalezi în casă) o să avem acces pe tv, pe telefon, pe tabletă, sau pe ce vrea mușchiulețul nostru, la 190 de canale tv și la mii de ore de conținut video-on-demand, toate astea la rezoluție Ultra HD. Plus Netflix, plus HBO GO moca pentru 24 de luni, bașca Amazon Prime, YouTube, YouTube Kids si Hopster.

În plus, mai avem așa:

➡️ Poți să schimbi în orice moment dispozitivul de pe care te uiți la ceva. Să zicem că te uitai la ceva emisiune sau film pe drum spre casă, după ce-ai ajuns poți să-i faci direct push pe TV și să continui să te uiți.

➡️ Funcțiile start & stop și catch-up/replay. Te uiți la o emisiune live și brusc ești anunțat că trebuie să te duci urgent să cumperi pâine. Ei, cu start & stop o reiei fix de unde ai lăsat-o când ai plecat bombănind „ți-am zis ieri că trebuia să luăm două pâini”. Iar cu catch-up/replay poți să-ți înregistrezi ce vrei tu dintr-o saptămână întreagă și să te uiți când ai chef.

➡️ Aplicația pentru mobil Vodafone TV e disponibilă și pe Android și pe iOS.

➡️ Ai o secțiune dedicată pentru copii, ba chiar poți stabili limita de vârstă, iar aplicația o să-ți livreze doar emsiuni, programe sau filme conform vârstei. Ca să nu mai spun că poți să setezi, pe șustache, o oră de culcare și drăcia se închide singură, deci nu mai stai să te cerți cu nimeni pe motiv de „închide televizorul și du-te la culcare”.

Mno, cam astea sunt funcțiile pe care le-am considerat eu cele mai importante, dar dacă vreți să vedeți mai multe, găsiți aici absolut tot.

Cam asta înseamnă Vodafone TV. Nu știu cum vă sună vouă, dar mie îmi sună a ceva ce-aș vrea să am încă de ieri, dacă se poate. Cred că e pentru prima oară de la lansarea 4G încoace când am senzația aia că tocmai a fost lansat ceva big care va influența bine de tot piața și-i va face pe toți jucătorii din telecom să ridice ștacheta.

P.S. Să nu uit, Vodafone TV s-a lansat odată cu și sub umbrela Vodafone One, unde găsiți toate pachetele de servicii fix – mobil – tv, plus niște reduceri babane de până la 120 de euro. Aruncați un ochi, că nu mușcă.