Aveți mai jos un video, dar dacă-i dați „play”, să știți că-i dați pe răspunderea voastră, că io după primele cinșpe secunde am trăit senzația aia nașpa de „mi-e rușine de rușinea lor” și-am închis.

Oricum, felicitări celor care au gândit campania. S-o pui pe Felicia Filip să le vorbească oamenilor despre citit, și să te astepți la rezultate, e ca și cum l-ai scoate pe Dragnea de la pușcărie și l-ai face speaker motivațional pe specializarea „cum să reușești în viață fără să minți și să furi”.

Dacă nu înțelegi de ce, întreabă-te câți oameni care nu citesc (că ei sunt target-ul campaniei, dăăă) au mers vreodată în viața lor la operă, ca să știe cine-i ceartă arogant din clipul ăsta și să-și spună înciudați: „I-auz’, bosule, până și duamna Felicia zice să citim, manca-ț-aș”.

Plm, așa se întâmplă când banii vin de la stat și nu dă nimeni socoteală nimănui pentru ei. Nu interesează pe nimeni cu adevărat dacă respectiva campanie va produce și vreun rezultat cât de cât palpabil, în afară de miștourile din online ale celor care și-au mai prins degetele în câte o carte, desigur.

‘Te-n dinți, veață!