Citeam mai înainte că circulația persoanelor între Bulgaria, Grecia și Serbia va fi permisă de la 1 iunie, doar pe baza unei declarații pe proprie răspundere, care să ateste că nu prezintă simptome de COVID-19. Și că România se va alătura curând acestui proiect.

De ce să mint, am râs. Să le urăm succes inițatorilor acestui proiect și să ne rugăm să scadă vertiginos cazurile din țara dacilor liberi, că altfel nu-i văd bine pe tovarășii bulgari, greci și sârbi.

Nu-i văd bine, în sensul că nu cred că s-au orientat chiar foarte bine la faza asta cu declarațiile pe proprie răspundere. Cel puțin nu de la turiștii din țara unde un fost polițist a băgat un spital întreg în carantină, mințind într-o declarație pe proprie răspundere. De băiatul care a luat amendă pentru că-și plimba peștele în pungă, pe afară, mai zic? Că și-ăla tot pe declarație ieșise.

Ce să mai, le urez noroc, știm cu toții că nu s-a născut covidul care să țină acasă un turist român care a achitat în avans șapte zile la all inclusive. Despre ultra all-inclusive nici nu mai pomenesc, se duce chiar dacă are febră 39.8 și plămânii-i șuieră ca o anvelopă spartă de bemeveu ursuleț.

O să urce tot familionul în mașină și-o să purceadă atât de vijelios spre Nisipurile de Aur, că poa’ să-l oprească la graniță Bill Gates în persoană, o să scoată pixul și-o să scrie frumos, elegant:

”N-am io covid d-ăla, bosule, să moară mama”.

Semnat: Gianny Bombardieru’

Sursa foto aici