Peste șapte milioane de măști de protecție vor fi disponibile începând de astăzi pe eMAG, clienții pot comanda produsul fără adaos comercial. Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

  • Prețul unei cutii de 50 de măști este de 146,83 de lei
  • Pentru că interesul este foarte mare, se poate comanda doar un set de măști per client
  • Următorul transport sosește în țară duminică, 12 aprilie

Având în vedere stocurile actuale, prețul fără adaos este de 146,83 de lei și va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afișat transparent în pagina produsului.

În această perioadă, pe fondul prevenirii infecției cu COVID-19, eMAG recomandă clienților să urmeze îndeaproape anunțurile autorităților și să efectueze plata online cu cardul, evitând astfel plata cu cash.

Pentru a-și proteja angajații și clienții, eMAG a luat un set de măsuri pe care le adaptează în funcție de evoluția situației și de recomandările autorităților. Astfel, tuturor angajaților de la depozite li se ia temperatura de două ori pe zi și poartă mănuși și măști, în timp ce toate spațiile de lucru, de la aprovizionare la livrare, inclusiv mașini, sunt dezinfectate periodic și zonele comune sunt dotate cu dezinfectanți pe bază de alcool 80%.

De asemenea, curierii poartă mască și mănuși, livrează coletele fără contact și sunt instruiți cum să se protejeze pe ei și pe cei din jurul lor, iar consolele easybox sunt dezinfectate la fiecare alimentare.