Gata, știm de unde ni se trage treaba asta cu coronavirusul și cu ce se tratează. Doamna care a aflat a fost atât de bună să împărtășească lumii descoperirea ei. Ia fiți atenți aici:


“Puteti sa credeti ce vreti oameni buni, eu va spun doar opinia mea, toata isteria cu virusul este inutila, exista un quantum computer ce calculeaza toate variabilele din adn-ul fiecarei persoane, daca-i da ca nu esti folositor, covid se activeaza, este programat genetic. Este o eutanasie( moarte asistata) la nivel de planeta, se face pe faze.Un quantum computer are in program toate variabilele. Virusul il avem toti, iar pe viitor cine nu este folositor, click si asta e, timpul ti s-a scurs. Panica cu statul in casa este pentru ca sa nu se revolte lumea, pentru ca se vor schimba legile in economie si sanatate…. Si in fapt cum sa te revolti pe un computer?..:) pace si prietenie:) mai am de adaugat ca virusul are mutatii…surprize pt fiecare dintre noi. Adica ce informatie este in adn-ul tau, daca nu se potriveste cu sistemul, da simplu eject, o arma perfecta.”

Gata? Ați terminat de făcut crucile? Bun. Întrebarea mea este de ce pe oamenii ăștia nu-i leagă nimeni? Că dacă în timpuri normale e greu, că prostia nu e sancționabilă din punct de vedere legal, mă gândeam că în condiții speciale, cum ar fi cele de azi, ai putea să-i bagi câteva zile la pârnaie pe motiv de împrăștiere de fake news și de zădărnicirea combaterii bolilor. Ce credeți, după câteva zile de închisoare vor mai scrie vreodată mizerii din astea?

La fel cum niște pușcăriuță ar trebui să facă și nenea ăsta care a elaborat el tratamentul homeopat pentru covid19.

P.S. Postările nu mai există pe wall-urile celor doi, că le-a raportat lumea, dar până să dispară au făcut cât rău se putea face.