După cum mulți dintre voi deja știți, săptămâna trecută am ajuns la concluzia că merită să reintroduc dislike-urile (mânuțele roșii) în sistemul de rating al comentariilor.

În naivitatea mea eram convins că, după mai bine de un an de când le scosesem, s-or fi liniștit cetățenii ăia care nu făceau altceva decât să dea dislike la absolut toate comentariile de pe blog.

După primele patru zile mi-am zis că am dreptate, că uite domnule chiar s-au liniștit ori s-or fi dus spre zări mai bune. Neah, mare greșeală.

Totul a luat sfârșit în ziua a cincea, când am scris că mi-a ajuns mașina. Moment în care probabil că n-au mai putut să reziste și-au început să arunce cu hate în stânga și-n dreapta. Pe sistemul „cine mișcă mișcă mort”, toate comentariile, inclusiv urări nevinovate de genul „s-o stăpâniți sănătoși”, aveau de la zece mânuțe roșii în sus. TOATE, fără excepție.

Așa că din nou am zis „stop” și le-am scos. Nu cred că le voi mai reintroduce prea curând. Nu de alta, dar dacă și-au băgat unghia în gât doar pentru că mi-a venit mașina, nu vreau să se sinucidă când or să vadă cam cum arată planurile mele de călătorie din următoarele șase luni.

Dar am așa o bănuială că într-un final veți reuși să treceți peste durerea imensă pricinuită de dispariția prematură a mânuțelor roșii și ne vom vedea de treabă fix cum făceam înainte să le reintroduc.

Aia e, lupta cu proștii e grea, dar lupta cu proștii care te invidiază și-ți vor răul e și mai grea.

sursa foto: freepik.com