Știu că mulți dintre voi abia așteptă pozele de pe aici, dar de data asta n-am făcut prea multe.

Pentru că de data asta am vrut să fac un experiment care presupune să postez mai mult content video decât content foto.

Probabil vă întrebați de ce aș face asta, mai ales că știm cu toții că mie îmi place să scriu, nu să fac video. Uite, vă explic acum de ce.

Contentul clasic foto + text are reach mult mai mic decât contentul video. Platforma (vorbesc despre Facebook) împinge mult mai tare conținutul video. O postare clasică (poză și text) ajunge la câteva sute de oameni, în timp ce reel-urile ajung la minimum câteva mii. De-aia am vrut să văd ce se întâmplă dacă de data asta o să mă axez pe video.

Ca să nu mai spun că pentru 20-30 de fotografii, pe care vreau să le urc pe blog, muncesc de-mi sar capacele (uneori peste o oră), în timp ce un video îmi ia câteva minute. Și voi știți prea bine că nu mă dă hărnicia afară din casă.

En fin, voiam să vă zic că pentru azi v-am lăsat aici mai multe video scurte pe care le-am făcut  în astea patru zile. Le dă play cine vrea și cine are chef.

P.S. Să știți că acum chiar am muncit, în sensul c-am stat să urc și pe YouTube tot ce postasem pe Facebook. Am făcut-o special pentru voi, că nu simțeam nevoia să le am în ambele locuri. Sper să apreciați.

Catania

Arancini

Taormina mare

Gelato

Siracuza

Fritto misto

Taormina piazzeta

Catania FC