LATER EDIT

Am executat tragerea la sorți. Cei trei căștigători sunt cei care au comentat sub numele de:

  1. Razvan (atenție, că mai este și un Razvan O, dar nu despre el este vorba)
  2. tgorun
  3. Cristiana Irina Sanda

Aștept să primesc vouherele ca să-i pun în posesie pe cei trei. 

Întrerupem un pic programul zilei, pentru că mă gândeam să vă anunț o treabă care sună bine: concurs la care se pot câștiga 20 de vouchere de câte 500 de lei fiecare. Nu știu cum vă sună vouă, dar eu merg pe principiul bătrânului chinez: e mai bine să iei 100 de euro decât să dai 100 de euro. Fie ei și sub formă de voucher.

Așa, acum despre ce e vorba și cum puteți câștiga voucherele astea. Imediat spun tot, stați că le iau și eu pe rând, știți am o vârstă, mai uit.

Unu. Vă spuneam nu de mult că prietenii noștri de la Finestore au Black Friday zilele astea. Până aici nimic nou. Nou este că deși promoția cu prețuri reduse ține până pe 30 noiembrie, astăzi și numai astăzi (doar pe 11 noiembrie, ca să fie foarte clar) mai au încă un discount suplimentar de 10%. Adică se mai scad 10% din prețul deja redus, da?

Discountul suplimentar se dă pe baza unui cod de reducere care va fi valabil exclusiv azi, vineri 11 noiembrie. Codul este acesta: BF2022. Cod pe care îl găsiți afișat și pe finestore.ro, dar doar azi. Atenție! Este valabil doar la comenzile online. Dacă vă interesează, știți ce aveți de făcut.

Doi. Asta este partea cu concursul, parte care se desfășoară în modul următor: dacă intrați pe finestore.ro o să constatați că multe dintre produse sunt marcate cu o etichetă verde pe care scrie „verde la black friday”.

Orice produs comandați, dintre cele cu etichetă din asta verde, vă bagă automat în tragerea la sorți pentru cele 20 de vouchere a câte 500 de lei. Practic, mai simplu de atât nu se poate.

Partea cea mai mișto este că treaba asta cu etichetele verzi și concursul va ține până la finalul campaniei de reduceri, adică până pe 30 noiembrie.

Ca să nu existe nicio bănuială, că oricum suferim de scenarită cronică, tragerea la sorți se va efectua public și live, pe YouTube, cândva în intervalul 10 – 15 decembrie 2022. Ziua exactă a extragerii va fi anunțată din timp.

Trei. Special pentru cititorii acestui blog, prietenii de la Finestore pun la bătaie trei vouchere a câte 200 de lei fiecare. Ocazie cu care vreau să le mulțumesc, mi se pare mișto gestul.

Cum puteți câștiga voi aceste trei vouchere? Uite așa: îmi spuneți care este băutura voastră preferată. Nu mă interesează dacă se regăsește pe finestore.ro sau nu, nu mă interesează dacă este ceva scump sau ieftin, vreau doar să știu care este băutura aia care vouă vă place cel mai mult și mai mult pe lumea asta.

Luni, pe la prânz, fac tragerea la sorți și-i aflăm pe cei trei care vor intra în posesia voucherelor de câte 200 de lei. De-aia rugămintea mea ar fi să folosiți adrese de email active, ca să vă pot anunța c-ați câștigat.

Ca să vă ușurez treaba sau să vă dau idei, o să vă las aici și o listă cu sugestii de băuturi șmechere (toate aflate la preț redus, desigur):

➡️ Cortel XO Superieur 0.7L

➡️ Spytail Rum Cognac 0.7L

➡️ Costaripa Rosamara Valtenesi DOC 0.75L

➡️ G’Vine Floraison 0.7L

➡️ Dictador 12 Ani Cutie Cadou 0.7L

➡️ Gautier Extra 1755 0.7L

➡️ Tequila Rose Strawberry Cream 0.7L

➡️ Redemption Bourbon 0.7L

➡️ San Martino Prosecco Millesimato Brut 0.75L

➡️ Aristocratico Amarone Della Valpolicella DOCG 0.75L

Ce-ar mai trebui să știți:

👉 Aveți livrare gratuită la comenzile cu valoare de peste 199 de lei;

👉 Aveți posibilitate de retur gratuit în termen de 45 de zile;

👉 Livrarea se va face rapid;

Atât pentru moment, aștept cu nerăbdare să aflu care sunt băuturile voastre preferate.