Astăzi n-o să avem rubrica obișnuită cu selecția de articole care mi-au plăcut. Pentru că aproape tot ce-am citit au fost articole despre război, iar războiul este ceva despre care nu poți să spui în nicio conjunctură că-ți place.

În schimb o să avem altceva.

Am văzut o mulțime de inițiative, private și ale companiilor, pentru a ajuta refugiații din Ucraina. Doar că, dacă e să mă întrebi repede, nu mai știu pe unde le-am văzut. Sunt extrem de multe, mi-au ajuns pe rând în fața ochilor, dar acum, dacă e să caut una dintre ele, nu mai știu de unde s-o iau.

Nu știu dacă s-a mai gândit cineva să facă un fel de centralizare a lor, dar uite că pun eu blogul la dispoziție pentru asta. Lucru pentru care o să am nevoie de ajutorul vostru.

Vă rog să lăsați link-uri în comentarii cu orice fel de acțiune de genul ăsta. Nu contează cine o face sau pe unde ați găsit-o, că mă voi ocupa eu ulterior să le centralizez. După ce le strâng, fac articol separat cu ele, ca să fie cât mai multe în același loc. Articol la care o să pot face update, pe măsură ce mai apar alții și alții care vor să-i ajute. Important e să începem de undeva.

Deci? Vă băgați să ajutați?

P.S. Astăzi n-o să fie nici Lista lui Edelweiss. Mi-a scris Edelweiss și mi-a zis că nu e loc pentru muzică atunci când „cântă” armele.

sursa foto