LATER EDIT

Am executat tragerea la sorți. Avem o câștigătoare, pe numele ei Irene. Felicitări! Și nu uita să consumi vaoucherul cât mai… ăăă… responsabil.

Aici ar fi trebuit să găsiți astăzi cele câteva articole care mi-au plăcut mie, săptămâna asta, și pe care v-am obișnuit să le citiți de 300 de duminici încoace.

Doar că, vedeți voi, mi-am zis că toți cei care au fost alături de rubrica asta atâta amar de vreme, merită o surpriză mișto cu ocazia unui număr atât de rotund.

Apropo, ăsta cred că este cel mai lung proiect al meu din această viață. După blog, desigur. Când am înființat rubrica nici prin gând nu-mi trecea c-o să fie tot aici, șase ani mai târziu. Dacă era un copil, acum ar fi mers la școală. Și sunt relativ mândru de treaba asta.

Așa, revenind la surpriză. Prietenii noștri de la eMAG au sesizat acum vreo două săptămâni că se apropie ediția cu numărul 300 și m-au întrebat dacă n-aș vrea să le fac celor de pe blog o surpriză cu ocazia asta.

N-am putut să fiu decât încântat și pentru faptul c-au sesizat, dar și pentru că s-au gândit la voi. Lucru pentru care nu pot să zic decât „jos pălăria”.

Iar surpriza este un voucher în valoare de 500 de lei, valabil pentru shopping online pe eMAG, secțiunea băuturi. Not bad, not bad at all, aș zice.

Dacă-l vreți, aveți de făcut un singur lucru: să-mi ziceți dacă aveți vreo băutură, oricare ar fi ea, după care tânjiți. O băutură pe care v-o doreați de multă vreme și nu v-ați îndurat să dați banii pe ea.

Marți dimineață face fratele vostru tragere la sorți și norocosul câștigător se va afla cu 500 de lei mai aproape de băutura pe care și-o dorește atât de mult.

P.S. În măsura în care este posibil, folosiți pentru comentarii o adresă de email validă, ca să vă pot anunța dacă ați câștigat.

P.P.S. O să aveți și articolele, doar că ceva mai târziu.