Vedeți voi, dragii mei daci liberi și antivacseri, ceea ce trebuia să se întâmple de la bun început s-a întâmplat: guvernul Australiei a transmis întregii lumi că nimeni nu e mai presus de lege. Mai precis, Ministerul Imigrației din Australia i-a anulat viza de intrare lui Novak Djokovic în Australia.

L-au făcut pachet pe mincinos și l-au trimis la el acasă, în Belgrad, la Monaco. Da, da, știu, o să facă apel. Să facă, la ora asta sunt șanse mai mari să joc eu, la Australian Open, decât Djokovic.

Era singurul rezultat logic și posibil. Oricare altul i-ar fi desconsiderat pe toți ceilalți jucători prezenți la Australian Open.

Dacă nu mă credeți, căutați articolele jurnaliștilor australieni în care povestesc cât de stranie a fost atmosfera în sala de forță când a apărut Djokovic să se antreneze. Cum nu i-a vorbit nimeni, doar se uitau la el într-o tăcere grea. De altfel, unii au și dat interviuri pe tema asta și-au spus exact ce spun și eu aici: nu poți să fii singurul nesimțit care joacă după propriile-i reguli.

Așadar, la revedere, Nole. Sper să nu te mai văd vreodată prin vreun turneu, după ce ai demonstrat unei întregi planete că ești zero ca om.