Habar nu am dacă omul ăsta face bine ce face, nu cunosc care sunt regulile de comportament atunci când îți iese ursul în cale, pentru că nu m-a interesat subiectul.  Nu mă pasionează muntele, drumețiile, schiul și nimic din ce ține de zona asta, prin urmare pericolul să mă întâlnesc pe neașteptate cu un urs, dacă nu mă trezesc cu el la mine în sufragerie, este practic inexistent. Eu știu să reacționez când mă atacă din senin căprioarele, dar asta este o cu totul altă discuție.

Băi, dar ce face și cum se comportă omul ăsta care filmează este absolut incredibil. Atât de calm și de ferm, de zici că vorbea cu mâța lui de-acasă, nu un animal salbatic care la o adică mi ți-l putea transforma în pastă de mici in no time. Chapeau, omule, nu știu cine ești, dar cu siguranță mi-aș aduce copilul la tine să-l înveți să schieze. Măcar aș fi sigur că n-o să mi-l atace ursul.

Atât vă mai spun: am stat să mă uit la tot videoul, iar eu nu mă uit NICIODATĂ la vreun video care are mai mult de două-trei minute dacă nu e ceva care să mă intereseze grav de tot.