Trebuia să vă las asta aici, chiar dacă unii dintre voi probabil ați dat deja peste această postare mirobolantă. Dar pentru ceilalți o să fie o desfătare a simțurilor, un izvor de bună dispoziție, ca pentru acest început de weekend.

Nici n-am știut cum să reacționez când am citit-o. Pe de o parte îmi părea rău că, na, vorbim totuși despre un om care și-a pierdut câinele, pe de altă parte am râs cu lacrimi în timp ce mă întrebam, o dată la două fraze, dacă nu cumva e la mișto sau dacă nu cumva e troling. După care am intrat pe profilul doamnei și-am înțeles că nu e, că totul e pe bune. Femeia e convinsă că i-au furat-o reptilienii pe Leditza. Bănene, în ce lume am ajuns să trăim.

Altfel, vă urez lectură plăcută (aici aveți postarea originală, dacă dați click pe ea, vă implor să citiți și comentariile):

Ne cautam catelusa. Dupa ce in data de unu iulie am spus la telefon ca nu imi Micro – Cip -ez cainii fiindca Micro-Cipurile sunt in controlul unor entitati bolnave psihic si nu poti stii ce planuri au, in urmatoarea zi fiindca boabele pe care le cumparam de trei luni din acelais loc, probabil au fost manipulate, imediat dupa ce am spus aceasta a iesit Lady (Leditza) din curte si nu am reusit sa dam de ea pana acum decat din vorbe ale unor oameni din Calea Lipovei care cred ca era ea, cea pe care au vazut-o….
O avem de patru ani pe Leditza si niciodata nu a plecat din curte, si chiar daca a mai iesit, in cateva minute era la poarta. In mod normal, de patru ani de cand o avem ea nu a plecat niciodata din perimetrul casei, si chiar daca in acesti patru ani a iesit pe poarta, in cateva minute era in fata portii. Nu este comportamentul ei firesc sa se ia si sa plece. Ea ne iubeste si noi o iubim foarte mult! De aceea cred ca ceea ce s-a intamplat nu a fost firesc si mai ales, coincidenta ca am spus inainte cu o zi la telefon ca eu nu imi Micro – Cip -ez cainii precum si altele…. ma fac sa cred ca a fost doar o manipulare urata cu scop rau pentru biata catelusa si pentru mine, cel putin ca sufar parca e curtea goala. Vreau sa o vad la locul ei. Problema este ca i-am dat partenerului meu de viata sa citeasca o carte in care erau expuse ritualurile si manipulari Reptilienilor care, prin Elita-iluminati au asasinat-o pe Lady Dy (tot Lady) cand a vrut sa spuna lumii ca familia Regala Britanica este de origine Reptiliana. Poate si asta are o legatura deoarece eu stiu ce viata traiesc de cand am scris cartea despre planurile Reptilienilor de a distruge specia umana fiindca au nevoie de Planeta Pamant fara oameni pe ea pentru a ajunge la Marele Computer de sub Muntii Bucegi care le ofera dreptul de control al Planetei Pamant si al planetelor invecinate.
Dar totodata cred in binele acestei lumi in adevar si in oamenii cu suflet.
Mai cred ca fiindca este de rasa labrador si este foarte inteligenta, ne-o gasim pe Lady. Cred din tot sufletul asta si sper sa nu ajunga in planurile malefice ale anumitor entitati care se razbuna pe oamenii care nu se supun planurilor lor de distrugere a speciei umane. (www.viatasieducatia.ro, site-ul meu)
Mii de multumiri. Ganduri bune.